nTah lerr | Pakar Cantik

Friday, May 9, 2008

nTah lerr

What should i write? It's been a week since the last class I attended. Hmm.. quite rindu suasana lecture. Tp takpe, study week pon best jugak. Sonok menghabiskan mase kt dalam bilik, bertapa menuntut ilmu. Eh, salah.. bertapa buat revision. Hehe..

Semalam, 080508 - seorang warga mechejan06 selamat melahirkan bayi sulungnye. Wah, pandai baby tu bajet nk kuar bile.. tgk date best baru nk kuar.. hehe. Berdasarkan gamba2 yg dipaparkan di gtalk insan2 yg melawat Pae pg td, baby tu comel sgt~ Ni bt x saba nk ade baby sndiri ni.. ;) Congrates Pae.. semoga berbahagia bersama anak n suami. Selamat menjalani hidup dalam dunia baru - dunia seorang isteri dan ibu. Ececeh~ ucapan xleh blah. Haha (tp ikhlas taw~)

Hmm.. cik Peji dh beberapa ari mengidam zinger KFC. Tibe2 aku pon rase nk makan KFC gak.. aritu mase balik x sempat nk makan, asek terperap dlm umah jek. huhu.. Lgpon, rase cam dh bosan asek makan kt dalam ni.. Kalo mkn kt luar pon same jek.. kalau bukan nasik, mee.. xpon bihun.. ala, benda2 seangkatannya la senang cite. Kalo perut aku bole cakap, tentu die komen asek2 mkn bnda same jek minah ni.. Haih~ Bile agaknye nk g serang KFC ek?? Haha

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...