Aku dan study week | Pakar Cantik

Saturday, November 8, 2008

Aku dan study week

Aku rasa aku dah muak. yes, muak. mual pon ade. feel like vomiting tp x sampai ati.. (penat je aku makan, suke2 je nk muntah plak kan.. dah la aku mkn cadbury td, x sayang ke nk kuarkan balik?? gilerr berkira! haha.) aku dah muak dgn words and sentences dalam lec notes dan juga text book. tu baru words, belom masuk numbers lg tu.. tabah la mata~!



it's true, really true! oh peliss!lah study week. dah penat. dah malas. tp sisa kerajinan sesekali masih sudi singgah. thanks for not leaving me alone in this horrible weeks. kadang2 bila aku malas aku tido. then bile dh penat tido aku bangun la.. pastu malas lagi. tido lg. tp aku bkn sejenis manusia yg kuat tido. xleh tido lame2. xde chemistry ngan tido yg panjang.. so, ape yg aku buat?



studi laa.. nk tido xde chemistry, nk tgk muvi xde mud (ye laa, asal nk tgk muvi mesti rase bersalah gilerrr sbb x studi.) agak seksa di situ. asek2 pk pasal exam (ye sgt laa tuh), x tenang hidup. uhukkk. kadang2 aku pegi melawat kawan2 yg sedang studi. aku duk diam2 kt katil mereka. landing2 dan berguling2. habeskan stok makanan diorang. makan kacang, biskut, dan asam juga. tp asam tu masin (bertambah la pressure dlm kepala aku nnt. uhukkk!)

kalo x silap aku, baju2 aku yg penuh sebakul tu dari rabu lg dh siap di basuh. khamis tu sume dh kering, dh boleh dilipat dan dimasukkan ke tempat yg sepatutnye (of cos la almari yang oooiii~). tp, smpai ari ni mereka masih statik tersadai kt atas kusi yg x empuk tuh... ntah bile laa aku nk kemas bebajuan tu sume.. adeh!

td bukak mymetro kejap, ade news pasal sorang pelakon yg bertunang ngan usahawan yg x miskin (kaya).. hantaran: RM 20 000 dan hadiah sebijik kete mewah. usahawan tuh laki, seorang duda berusia 40 thn dan dah ade beberapa org anak.. n pelakon yg aku x kenal tu umurnya 19 thn.. (ade kaitan ngan aku ke cite ni? nape aku kesah sgt ye?? haha)

aku just terpk la kan.. kalo benda camni jd kat aku (kalau, ok. KALAU!) meaning to say, laki tu kire umur die xjauh ngan umur parents aku. x pon sebaya ngan kawan2 abah aku.. (x terimagine~! huk3) tp orang kaye tu.. nnt majlis kawen sure gempak.. dpt kete mewah plak tuh.. untungnye naseb badan.. tp nk ke ngan org yg 'agak' tua?? tibe2 terpk: materialistikkah aku? and tibe2 rase ade jawapan utk soklan tergempar tuh.. ni die jawapannya: it depends!

hmm.. no comment for now. jgn risau, nnt aku kawen aku jemput korang sume.. nnt pakai lawa2 taw, mungkin ade best dress award (kalo ade rezeki lebih la kan.. aku bg adiah tiket flight ke satu destinasi pelancongan.. so girls, stat design baju memasing skang) ;)

2 comments:

  1. hehe.. i pon rase gitu gak.. jgn kawen ngan orang tua.. tp dh jd trend dah skang kan..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...