Ibu Gojes: September 2008

Tuesday, September 23, 2008

It went well people...

Yerppp. It went well. Alhamdulillah. Preparing my self for next test which is tomorrow at 8.30 p.m.. but b4 that, kite tido dulu... hehe
Baca selanjutnya...

i'm going to present TODAY

My presentation for Separation Process Lab (Experiment: Characteristics of Reverse Osmosis Membranes) will start at 10 a.m this beautiful morning. About 2 hours to go.. Wish me luck deariessss~ ;)




Reverse Osmosis process. Main concern: to get pure water from seawater (desalination of sea water) or from brackish water.


Finally i get PURE water after a tiring Reverse Osmosis presentation ;)

Kids, no more questions please!

Baca selanjutnya...

Monday, September 22, 2008

i hate. i hate. i hate!!!!!!!

didn't i tell u i hate perfectionist. or a pusher. i really do. i hate them all. menyusahkan idop aku jek.. taw x dari semalam lg aku spent mase utk wat presentation slides tuh. yet masih x puas ati.. aku buat ngan berkobar-kobar tp tentibe kene cut slides. then suh check lg betol ke x.. kene check buku lg. aku dh la tgh layan muvi mase tuh (baru kejap td, x sampai 5 minit pon.. trus updet blog..hehe), rajen plak die msg aku suh on9 gtalk.

susah la kalo laki mcm ni.. x biase jumpe laki yg over rajen+pusher.. besenye jumpe laki yg ikot jek, yg suke kene push.. yg bile orang kate bwat itu, die bwat itu... aku lg suke manusia yg mcm tuh drpd aku saket ati kene push. aku taw la nk bwat keje aku.. setahu aku la kan, aku ni bkn kategori malas. and kalo bwat keje pon perfectionist gak sket2.. tp die ni mmg over la.. mengalahkan aku! arituh gedik sgt nk suh aku wat part discussion.. pastu bile aku dh bwat suke2 ati x puas ati ngan keje aku.. pastu siap mcm die jek yg nk present part aku.. miza, aku x kesah sbenarnye..

piiiiiraaaaaahhhhhhhh!! nape bukan sejak mase divide task lg kate 'aku x kesah sbenanye.. aku bole bwat discussion..' ini x, stiap kali repot, mesti muke aku ngan dayah jek yg kene bwat result n discussion. die suke2 ati wat intro, error&recommendation, summary ke.. pape jelah yg x kene pk.. yg kejenye copy paste jek.. bengang la nihh!!!

mesti dulu2 fatin pon rase gitu gak.. asek2 muke die jek yg bwat discussion. sabarlah ati, tuhan sedang menguji.. baru taw perasaan mereka.. huk3 T_T. and one more thing, napela mereka suke sgt berbincang pasal lab repot through gtalk? kalo pegi mengadap muke sorang2 xleh ke?? ape aku ni x lawa sgt ke smpai xnak jumpe wat diskusi bersama-sama?? T_T susah taw x diskass tru gtalk.. nk kene reka ayat lg.. nk kene taep lagi.. nk kene tekan enter lg.. nk tunggu org sane bace lg.. nk tunggu die reply lg.. leceh taw x.. LECEH!!

baru bercita-cita nk release sket. weekend aku kali ni mmg digunakan sepenuhnya utk keje2 skolah yg tertunggak.. (actually, bukan tertunggak, tp x sempat nk siapkan sbb byk sgt keje.. test lg, repot lg, bla.. bla..) smpaikan maen game pon asek kalah jek sbb otak dh terlalu fokus kt keje skolah (bole plak lagu tuh~)..huhu. aku hangen ni..

i know, presentation tuh pnting tp xyah la over sgt nk push aku. aku BENCI taw x.. aku x suke manusia yg push aku sbb setaw aku aku pon x suke push orang.. kali ni aku betol2 memahami perasaan org yg kene push. gilerrr saket ati.. gilerrrr benci.. gilerrr maken nk melawan.. ikot ati ni malas aku nk betolkan balik, buat dekkk jek.. biar padan muke!
Baca selanjutnya...

Sunday, September 21, 2008

i am busy

yerrrppp.

busy like heaven~

yet i'm blogging.. hehe ;)

miss them damn muchhh





and most important: i miss the kueh-mueh kt kelantan.. kueh-mueh kat sini x sedap.. erkkk, sbenanye x kene ngan selera jek. hehe

Baca selanjutnya...
hari sepro sedunia.. mungkin itu yg terbaek mendescribekan sepanjang hari sabtuku ini.. celik jek mate igt esemen sepro. lepas smayang subuh sume2 aku study sepro. ntah napela rajen sgt nk study sepro arini. walhal semalam baru abes test sepro. mungkin sbb frust sgt x smpat abes study 4 chapters utk test semalam kot.. tp aku xdela gile meroyan smpai g stadi bab yg dh lepas test smalam.. aku study bab yg sedang blaja skang: evaporation. bole tahan la bab ni, xdela susah mane.. (see, bile dh study xdenye susah pon... yg susah bile gi klas tanpa pengetahuan aka x bace lec note dulu). nk wat esemen kene bace lec note dulu, baru bole proceed wat esemen.. last2 tengah hari gak aku stat wat esemen.. gilerrrr lame studi~ (diselang-selikan dgn tido semestinya) hehe

then lepas zohor sambung wat presentation utk lab sepro yg last plak. dah la part discussion.. mati aku kene study sepro lg utk wat discussion. gilerrr la wat discussion kalo x taw pape.. nk mati?? dh la g.a (graduate assistant) tuh garang.. takut beta tgk muke akak g.a itu.. so kene la prepare bebetol, hrp2 xkene perli dgn ayat2 sinis lg spt: since you're not doing like engineer, bla bla.. yerrrpppp akak, we're engineer-to-be, belom taraf engineer lg.. kalo salah sile betolkan T_T. wat discussion punye la lame, ni pon x siap lg ni.. kalo ikut ati maw jek tido tp tu la masalah aku, terlalu determined. once kate nk bwat, mesti siapkan. gilerrr la camni. huk3.

oklah, nk smbung wat discussion utk my presentation. till then.
Baca selanjutnya...

Friday, September 19, 2008

hari ini hari jumaat

hmm.. sbenanye dh nk abes dah pon hari jumaat.. lg 16 minutes nk masuk hari sabtu.. memandangkan tibe2 jek 'hari ini hari jumaat' phrase crossed my mind so i put it as a title. hehe.

hecticness datang dan pergi.. one long week has just passed. what a relief! i'm glad it's over. but after the weekend ends, another hectic week to come. 2 weeks yg menggilakan i'd say. diriku masih tabah di sini kawan2ku, dun wori too much about me ok.. ;)

pejam celik pejam celik, sekejap jek sbenanye.. not reali a long week when it's come to friday. bile jumaat tiba, ayat2 femes yg sering kedengaran ialah: eh3, dh abes seminggu.. kejap je kan..

ye la, bile bz n byk keje yg perlu dibuat mmg rase kejap jek.. kalo xde keje nk dibuat seminggu tu rase cam bersamaan sebulan pulak.. contoh: tercongok jek kat umah bile cuti sem.. rase lame gile nk abes cuti.. tp bile dh dkt nk abes rase kejap la pulak, x puas duk umah lg.. sbenanye mls nk stat kelas.. hehe

hmm.. td gi iftar anjuran PETRONAS kt Masjid An-Nur. ramai gilerrr org kt sane.. yela, makan free sape xnak.. PETRONAS plak tu yg blanje.. hehe. Food kt sane ok la, sedap! nasi ujan panas+daging kicap+ayam gulai (kot.. tp xnmpak mcm gulai pon.. kari pon tidak.. jd apakah ia??) +apentahnamenye+buah2an+air sirap. panjang gilerr queue tunggu nk amek makanan. seb bek smpat mkn b4 isyak.. ye la, dh bosan kot asek beli food kt cafe.kalo pegi bazaar karang ade yg kene keracunan makanan utk kali ke-2 plak.. ish3~ dasat betol kene keracunan arituh. erkk.. aku x terok sgt, mereka agak terok la.. huhu.

moreh pon sedap. bubur n cucur udang. ade sorang hamba Allah ni nk tapaw bwk balik.. tp alhamdulillah, diberi petunjuk oleh Allah, x jd tapaw.. kalo tapaw jgk td, bole pecah perut tu bantai makan.. perut masing2 dh boncittt, tp nk jgk makan moreh.. haih~ nafsu makan yg dasat! haha

td niatnye after teraweh nk wat esemen. tp terbantut la plak bile dah ngadap benda alah ni. aku lemah sket bile ngadap laptop, mesti keje yg diplan x jd..kejap2 maen game.. kejap2 bace blog org.. kjp2 update blog.. so konklusinye, kalo ade plan nk wat keje [h/work@esemen@stdy] jgn la on laptop. tp masalah gak tuh sbb sume source aku nk wat keje ade dlm nehh.. adess, bagaimanakah solusinye?? behave! yerppp, behave mizah.. jgn overdose maen game/mengelamun/tido.. sjk akher2 ni, hobi baruku ialah tido.. pantang landing, sure lesap a.k.a terlelap atau lebih tepat lagi jenero ore klate kato.. hehe

ok lah, dh malas dh merapu kat sini.. pegi mandi lagi bagoss. syiokk mandi tgh2 malam gini.. tido pon lena je jap gi.. ok3. nite alllssss. muahhhhh :x
Baca selanjutnya...

Tuesday, September 16, 2008

Me: a cook

hello alllssss~ selamat berpuasa & selamat berbuka kpd those yg terlibat... dh separuh bulan dh kita berada dlm bulan ramadhan yg mulia ni.. dan aku masih berpuasa hingga ke saat ini.. alhamdulillah.. harap2 sgt tahun ni puasa penuh. hihi ;)

kali ni entry pasal me as a cook plak, as i mentioned b4.. hehe. kelihatan beberapa muka yg berkerut-kerut, tanda x caye.. ok3! u alllssss can buat muka x caye yg konon2nye comel itu n i gerenti muke2 comel korang tuh xde efek pon kt aku yg mula berjinak-jinak ngan dapur. konon2nye beta sungguh determine utk jd a cook. take note: a cook, bkn a chef ok! hihi.

sepanjang bulan pose ni kerap la jgk aku masuk dapur.. walaupon bkn utk masak, khidmat aku sgt diperlukan as a pengacau. hoho. [perlukah di mention kan sebegitu rupa?? jatuh standard i taw~ hikss] hmmm, not too bad la kan.. at least aku masuk dapur, ade inisiatif utk blaja masak. kpd tuan2 dan puan2 sekalian: aku x suke sgt masak sbb x minat la msk2 ni.. cam leceh jek. hihi. kat umah aku just tlg tgk je mak aku masak.. xpon tlg cuci pinggan mangkuk yg penuh sink tuh.. x pon tlg bakarkan ikan.. x pon tlg balik2kan ikan dalam kuali.. n mcm rutin ttp pon ade, kacau! haha..

kalo kt sini, aku tlg mereka masak. mereka yg dimaksudkan di sini ialah: my powerpuff girlfrenss la kan, sape lagi [wanie, eQin n peji] erkk, xde nama aimi sbb aimi pon tukang kacau gak.. haha. aimi, jgn marah.. nnt cpt kedut! hihi. antara menu yg aku smpat jadi pengacau atau pon tukang tengok ialah: nasik goreng yg sedap, dadih yg sedap, tomyam yg sedap, spegeti yg sedap tp masam sket (sbb aku kureng sket ngan masam2 ni..), telur goreng yg sedap, puding yg sedap,... erk.. tu je ke?? bajet nk list byk lg.. haha.

hmmm.. cane ni ek? i x minat masuk dapur, nnt bile kawen laki i nk makan ape?? mkn kt kedai bkn best sgt pon.. aku suke mkn kt umah tp sape nk masak? huk3~ aku sungguh kagum ngan abah aku yg suke mkn kt umah a.k.a die suke mkn masakan ma aku.. ade skali tuh mase tgh sembang2 ngan ma n abah, abah aku ade cite sal sorang member die yg pangkat tinggi gilerr.. n isteri member abah aku ni pon berpangkat tinggi gilerr jgk.. then mestila masing2 bz kan.. bile si laki balik umah, si isteri duk keje.. dan begitulah sebaliknye.. pastu si laki ni cam mengadu la kot kt abah aku.. die kate untung ade isteri yg x keje.. sbb bile blk umah ade org entertain, ade org tlg masakkan n bla bla bla.. abah aku mmg x suke mkn kt luar.. no wonder la aku ni xknal sgt mane2 restoran yg best kt kelantan tuh.. kt kb pon belom tentu aku taw~ buta jalan! hak3

so camne ni?? aku of cos la akan keje.. igt best sgt ke terperap kt umah? aku tgk ma aku hari2 slalu camtuh.. i mean slalu wat keje umah yg same la kan.. hari2 masak.. hari2 basuh baju.. hari2 basuh pinggan mangkuk.. hari2 kemas umah.. hari2 bla bla bla.. aku slalu gak tanye ma aku, x bosan ke ari2 asek wat keje same?? die kate ape nk bosannye, dh mmg keje die.. wah~! kagum sungguh beta.. kalo nk keje yg extreme, aku xleh jd surirumah yg berjaya.. kalo nk keje jgk n nk jgk jaga umah, so kena la keje yg lite jek cam lecturer ke.. tp aku nk keje yg agak mencabar.. cam bosan jek jd lecturer.. tp cam best gak kalo jd lecturer cam dr. kuzi...

camni la.. b4 kawen aku keje suke2 ati aku nk keje ape.. i mean kejar cita2 dulu, keje extreme ke, mencabar ke.. suke ati la.. then lepas kawen baru pk pasal lecturing.. hak3. tp hati aku ni berbisik, keje la dlm industry.. keje kt plant ke.. gali minyak ke.. pape jela, yg bkn keje duk tercongok atas kusi.. huhu. mohon Allah beri petunjuk..

erkk.. terkeluar pasal kawen plak.. kpd peji yg tagged beta, kalo beta rajen beta jawab la soklan2 itu.. tp tu la, kawen2 ni kene plan betol3. tp kan, lmbat lg kot.. so juz wait n see la.. n dun wori, i'll invite u. prepare adiah besar3 taw~ sponsor honeymoon ke.. hihi.

so, conclusionnye: aku perlu blaja masak dari sekarang. dan juga berdoa dpt laki yg x cerewet pasal makan2. dan juga, dpt laki yg pandai masak jgk.. xyah la aku terkial-kial sorang diri nk masak kt dapur.. dan juga, suke tlg wat keje2 umah.. [terserlah beta seorang yg pemalas!] hihi
Baca selanjutnya...

Saturday, September 13, 2008

a boyfren

yuhuuu~ i'm back! i was longing for a long a.k.a berjela-jela entry n finally it's here. hoyeahhh~~ i like it when it's pre-weekend like this. last week no pre-weekend for me and thanks to those testss and hecticness. fuhhh~ it's over temporarily (as next week ade lg test n assignments to be submitted). student, biase la tuh ;)


sebenarnye, entry ini telah diusahakan sejak 1st Sept a.k.a 1st day of ramadhan lg.. tp memandangkan this sweet little amizah was so busy with school, maka terpaksa la diperap dalam draft utk hamper 2 minggu.. kalo perap ayam mcm ni, boleh jd basi kot. eerrkk! bkn basi, lemau.. hak3. (ayam pon lemau ek cik mizah??)

how to start ek?? dh lame x menulis, cam stuck la plak.. huhu.. ok3, slowly. hmm.. bace title cam gempak jek. bear with me ok babes~ this entry might not be as what you expected but alang2 dah bace, finish it la kan.. hehe

i've got a new boyfren! and here it is.. jeng3~




ooopppppssss! ni adek aku la.. helmie~ [versi matured]




haaaa... ni la boyfren baru aku.. hihi



syazana, u're disappointed are u?? plis don't be bcoz u're the 1st one i introduced to him [hohoho]. remember that day when i drive u to block B? u're my 1st passengger in here actually. be proud! hehs.. ermmm.. didn't u notice that ur sweet-sweet dah tuka kete?? sama mcm mine. exactly! but mine is well, you know.. hehe


i bet mine lg SEMAT! hoho

Dah hamper 2 minggu kete ni berada di bawah jagaan aku.. still rase cam x caye abah aku dh hand over kete ni kt aku.. well, u know my dad. oh, u don't know.. hehe. my dad sayang sgt kt i. winks. actually abah aku x konfiden sgt ngan my driving skill (yg aku sndiri pon x bape konfiden ;))

dah hamper setahun aku merayu-rayu kt abah aku mintak nk bawak kete ke UTP tp my dad kept saying NO! can u imagine how this anak manja's face turned with that BIG NO?? for ur information (FYI), muka aku ni x pandai menipu. kalo frust tu mmg nmpak muka frust. kalo penat x yah cakap la, sume org x brani tego.. nmpk sgt2! x caye, tanye la my powerpuff girlfrenss.. hehe.

smpaikan nk menitis air mata aku ni mase mintak nk kete. abah aku plak suke2 ati bangkitkan isu kete tu dpn nenek aku yg mane bile die stat bercakap, mesti ade unsur2 kasih sayang.. bayangkan, makhluk yg frust ni dilecture free oleh nenek aku. ayat die lebeh kurang gini la: 'kami bkn xnak bg kete sbb sayangkan duit. mok (nenek) tahu abah byk duit, buleh bli kete utk mizah tp kami lebeh sayangkan mizah. duit tu boleh cari, tp mizah sorang jek. kalo jd pape nnt, sape yg nyesal?? kami jugak..' saat ni probability air mata jatuh = 0.987 tp seb bek aku smpat cover, pandang ke tmpat laen (walhal mase tuh abah aku pon dh notice muka nk nanges yg cam ayam lemau tuh).

sayang sgt mereka kt aku.. bahagia kan bile rase disayangi. aku sememangnye bahagia! walaupon ade sorang hamba Allah ni claims aku garang sgt smpai xde laki nk mendekat ngan aku, aku tetap bahagia. i live my own life, so should you! i have lotsss of powerpuff girlfrens. do u? no kan?? stakat ade sorang boyfren tp sket kawan, bahagia sgt ke?? bangga?? nk menunjuk ngan aku? huh!! smpai mati aku igt.. u messed up with wrong girl la.. tentibe emo plak. tutup cite!

berbalik ngan cite asal. ni sbenarnye kete abah aku.. die beli tahun 2001 lg, mase waja mule2 kuar dulu.. dh lame kan, so mungkin abah aku dh bosan drive waja, sbb tu pass kt aku. kidding3! duet kete sume dh abes bayar, so slamat la aku, xyah sambung bayar.. aikk, td kate abah syg sgt, nk kene bayar gak ke??

pelik? x perlu.. abah aku mmg mcm tu. die x manjakan anak2 dgn harta dunia.. nak pape beli sndirik! jgn harap la tunjuk2 then abah bayar. tak akan! i mean kt sini, benda2 spt kehendak, bkn keperluan.. kalo keperluan mmg la abah yg bayarkan.. spt henset aku yg dulu berharga seribu lebeh tu, aku yg bayar.. bwat lesen pon fully sponsored by mara taw (aku yg bayar la mksudnye). b4 this, abah nk bli kete 2nd hand jek kt aku, tp aku jgk yg kene bayar.. fuhh~ seb bek x jd beli kete 2nd hand tuh.. kalo x, sengket beta sepanjang tahun. huk3 T_T


thanks abah, ajar kami x bermewah sgt.. at least, mizah taw cane rase susahnye nk dptkan somethg yg kite nk... bak kate pepatah, rezeki x dtg bergolek (erkk.. ye ke? cam pelek je bunyinye.. pape jelah~) dan tu jgk bwat mizah sedar x sume manusia ni bertuah, boleh dpt ape yg diorang nk.. bersyukur dgn ape yg ade, hidup bersederhana.. love u abah!! mmmmuuuuaaaaahhhhhxxxxxxxxxx~ :x

1st day aku bwk kete ni, aku rasmikan dgn terlanggar somethg kt tmpat parking. cane nk describe ye?? kan kt tmpat parking tuh mcm ade penghadang (konon2nye limit parking la.. utk tayar depan. ade kan??) over terkedepan and then boooomm!! TER ok, TER.. x pandai bajet lg nk parking kete. tp x terok pon. hmm.. somethg aku realized, dat bumper (bumper ke namenye) cam terluka sket.. tp aku x sure, mmg mcm tu ke sbb aku langgar benda alah tuh.. nnt blk clarify ngan abah.. huk3

oh ye, some of my frens said that x nmpak driver bile aku bawak kete tuh. fine! aku kecik, kete besar. then aku kate, bkn salah aku sbb kecik tp salah kete sbb besar.. bole ke gitu?? haha.. pape jelah~ kt UTP ni, masalah parking amat crucial. disadvantage for me yg x reti parking sisi.. kete dh la besar, space antara 2 kete tu muat2 je masuk. x brani la aku, laen kali la blaja ngan eQin n wanie.. hehe. ade la 2-3 kali aku pusing2 villages ni nk cari parking but end up park kt v4, kt tmpat tapak convo tuh. gilerr jauh.. sabo jela!

oh ye, alang2 dh ade kete ni, rajen la sket gi teraweh. hehe. erk don't get me wrong ok, bkn nk menunjuk-nunjuk rajen g teraweh pon.. tp nk cite bahawa abah aku pon dpt saham gak, bg kete ni kat aku yg memanfaatkannya utk benda2 yg baek.. insyaAllah..

hmm.. ade sorang membe aku tuh, bile taw aku nk bwk kete, cpt2 chop nk blk raye ngan aku.. walhal mase tuh aku x bgtaw pon kt die yg aku nk bwk kete.. ade la tuh, angin bertiup kencang menyampaikan berita.. x kesah la kan, x jauh mane pon umah die ngan umah aku. tp aku rase agak kepelikan la kan, tentibe jek msg aku kate nk balik skali. die xtaw ke masih tergiang-ngiang kt telinga aku ni ape yg die ckp pasal xde laki brani dekat ngan aku sbb garang sgt??? die igt aku x taw kot.. aku ade informer ok, so next time beware! aku reply aku xtaw lg, kalo ade backup driver, aku blk la ngan kete.. kalo x, blk ngan bus jek.. tp cam sayang jek nk tinggal kete kt sini, 10 hari tu cuti..

then mase aku duk cari2 backup driver tuh die push aku.. bukan tolak ok.. die kate x konfiden kalo adik aku bwk kete (sbb aku blk ngan adik aku, so mase kt jalan berbukit bukau tuh aku pass la stereng kt adik aku, sbb adik aku lebeh cekap) sbb die xde lesen. fine! aku taw adik aku xde lesen, sbb tu la aku cari backup driver. pastu bole plak die kate: balik raye ni ramai org, kalo kite x langgar org pon org yg langgar kite' fine, aku taw die risaukan keselamatan kami tp bole x guna ayat yg lebeh elok? yg x perlu gune word 'langgar'.. abah aku cukup pantang dgn dat word, so aku pon mesti la ikot abah aku kan.. same2 berpantang..

kpd mereka yg dh taw kisah sebenar, xyah bace la part pasal membe tuh, kang terkategori sbg mengumpat plak.. dh la bulan pose ni.. bg yg xtaw, bole bace sbb aku x mention name kan, n korang pon x taw sape dat membe.. tp honestly, aku bkn nk mengumpat.. nk meluahkan jek. mungkin bole jd ikhtibar bwat korang, jgn ikot perangai mcm dat membe tu..

sebenarnye, bile bawak kete ni.. aku rase maken x best. bukannye ape, dulu2 aku slalu tumpang dat membe g klas ngan moto die tp skang aku g klas ngan kete x ajak pon die.. aku rase sedih aku terpaksa bertindak mcm ni.. xde orang pakse aku supaya x ajak die tp my lips just can't bcoz i know my heart won't agree ngan ajakan itu. tp sbg manusia berhati dan berperut, aku rase tindakan aku tu x bagus. not nice omputis kato.. tp aku xnak hati aku membengkak lg.. cukuplah. biarkan jd sejarah sume kenangan x best itu.. i'm sorriiii~! and i won't turn back. aku harap tindakan aku ni x tergolong dlm golongan org2 yg dimurkai Allah, sbb seolah-olah memutuskan silaturrahim sesama insan. aku xde niat sebegitu tp aku tersepit. tp kami masih kawan, walau x seperti dulu. i can't be the one i used to be bcoz i've made a promised to go on, and never turn back.

makkk aiii~~ dh lenguh jari-jemari beta. better stop now. jari2 ni masih diperlukan utk assignment rxn and sepro.. oh ye, nx entry pasal me as a cook plak.. bole?? hehe

Baca selanjutnya...

Sunday, September 7, 2008

*Hepi Bbesday Peji~~*

hAppY bEsdAy tO yOu..

HapPy beSdaY tO you..


haPpY bEsDAy tO pEji..


hEpi beSdAy to yOu...




Eh eh.. salah orang ;) gamba candid wanie~~



Hepi besday peji~ be matured ok!

Baca selanjutnya...

Saturday, September 6, 2008

it's 6th Ramadhan already. time fly when we're having so much fun. yeap, even bz gilerr but i'm enjoying my life to the fullest in here, lovely Toronto. Oppps, Tronoh jek!

there're lotsssa things to be shared here but the bzness is killing me. about the tak kesampaian dream, my forever-loved bro, my great abah, my loving mummy, my powerpuff girlfrensss, me as a cook, bla..bla..bla... oh ye, about that member too, but it's better for me to keep silent (x pasal2 tambah dosa di bulan ramadhan yg mulia ini..) T_T

hmm.. i'm working on an entry entitled 'a boyfren' but i don't know when it'll be published since i'm bz like heaven now with 3 tests to go next week. kalo ade rezeki maka akan terpost la entry itu.. kalo x, simpan wat kenangan dlm draft. huk3
Baca selanjutnya...

Friday, September 5, 2008

tough.tougher.

Life's tough but i'm tougher!

Hectic. Penat. Tabah!

Keep struggling bebeh~

Oh ye, I won't look at you anymore bcoz i've got another boyfren. Not as easy as 123 i'd say, but i'm trying my very best to let go of u.. just so you know..

Tattoo. You're still a part of everything I do..
Baca selanjutnya...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...