i like. i like. | Pakar Cantik

Monday, February 2, 2009

i like. i like.

seronok bersenang-lenang tanpa perlu fikir assignments/lab reports/quizzes/tests/exams/bla bla yg seangkatan dgnnya..

esok (3rd feb 09) cuti, sempena perayaan jubli perak pemerintahan sultan perak (kot, lebih kurang macam tu laa). will be off to Teluk Batik (yes, again) for mandi-manda. walaupun rumahku (maksud yg lebih tepat: rumah ibu-bapaku) di tepi laut, tp aku cukup excited utk itu. sebab: aku sgt jarang mandi laut (sbb x reti berenang, takut lemas)

duduk-duduk dlm bilik smbil layan lagu kt winamp, bergolek-golek atas katil, berangan-angan menjadi snow white - itu sudah ckp membahagiakan. walaupon ptg td emosi sedikit tidak stabil, tibe-tibe rasa malas nk melayan orang. pms kot?? sori kalo ade yg terlibat, siyes xde niat nk kecikkan hati sesiapa.

oh, sungguh teruja! wanie (kot) akan masak spagetti for us. sudah lama mengidam, kat rumah xleh masak makanan luar M'sia, x dpt sambutan (takkan lah aku sorang2 nk msk n mkn spagetti yg kurang mereka minati itu? kan3?)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...