saya sedang mengemas | Pakar Cantik

Friday, March 20, 2009

saya sedang mengemas

ye, saya tgh mengemas ni.. esok pagi2 lagi dh nk balik kelantan. home sweet home here i come~ penat betollah kerja-kerja mengemas nih. aku memang tabik lah ngan my mom yg slalu kemas umah tuh tanpa kenal penat. kalau penat, sah2 laa aku atau adik2 aku yg kena kemas. tapi takpe, since aku suke wat keje part time seperti kemas umah ni.. walaupon x bergaji tp aku puas bila tgk umah dah kemas. sejuk mata memandang... rasa bahagia terus menyelinap dalam diri tatkala tgk suasana yang menenangkan spt rumah/bilik yg kemas. rasa nak lompat-lompat je, sungguh seronok! minah ni mmg pscyco sket, xyah layan sgt dia nii..

ok lah. dah tak mahu bebel-bebel dah... esok kena bangun awal-awal pagi so that bole balik awal dan sampai umah awal. esok ade kenduri sket kt umah kt kelantan. sambut maulud rasanya.. hehe.

hargailah detik-detik terakhir sebagai seorang insan berusia 20 tahun.

2 comments:

  1. hahahaha
    byakla ko punye bahgie lps kemas

    ReplyDelete
  2. hanya orang yang menghargai kekemasan mengerti perasaan selepas mengemas itu... :P

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...