betul-betul sedap!

rather than being a nerd and stare the notes for 4 coming tests this week, i am updating my blog with this:








kawan-kawan, memang sungguh sedap roti itu. credit to cik syazana yg promot kat i. and im promoting kat u allss. dpt komisen x ni pakcik gardenia?

You Might Also Like

13 komen

  1. oh..mmg best!
    baru saje dimakan..
    hahaha..

    ;D

    ReplyDelete
  2. wah, quick response. bagos3! tp mahal sket kan.. :(

    ReplyDelete
  3. sdap dan mahal... berbaloi x?? tp mmg SEDAP TAK TERKATA..(tipu jerk, sdap camne pon le bcakap lg..huhu)

    ReplyDelete
  4. malin - mulai hari ini, roti ini juga fevret aku. kita geng~ geng butterscotch. hoho

    fetty - asal sedap, mahal sket pon layan jek ;)

    bb - haha. hati-hati bila bercakap time mulut penuh. tercekik kang~ kuang3.

    ReplyDelete
  5. tapi aku beli time ujung bulan je ah..ni da ujung bulan ke ah? lom lg ek. so cm da lame la ak xmakan butterscotch neh even though ak ckp butterscotch nih fav aku.. hohoho..

    p/s : tension ngn mara.

    ReplyDelete
  6. rinduuuuu roti gardenia. the bestest roti i've ever tasted. roti2 yang ade kat us ni pun x sesedap roti gardenia. memang sedap kalau makan camtu je. camne rase die? macam roti gardenia biase ke?

    -lin

    ReplyDelete
  7. malin - bole dtg bilik aku, sementara stok masih ade. hohoho juge :P

    lin - setuju! tp butterscotch ni laaaaaaaaagiiiiiiiiiii sedap. u should try. kt us xde roti gardenia ke? hehe

    ReplyDelete
  8. nak jugak!!! teringin!!! :P

    p/s: mahal tul!!!!

    ReplyDelete
  9. ye ke sedap? kat sini roti hampeh. kat sini x de roti gardenia. tapi brand roti banyak gile tapi satu pun tak sesedap macam roti gardenia. aku rase kalau dorang jual roti gardenia kat us ni sure laku. huhu

    -LIN

    ReplyDelete
  10. kak su - nnt bile kaye kite g beli sesame ye.. mara ni bile la nk bg duet.. kempunan nk mkn butterscotch neh! :P

    lin - kesian ko ek. kalo rindu sgt nk mkn gardenia pulanglah m'sia segera.. and apekate ko buat bisnes jual roti gardenia kt us. mesti cepat kaye. hoho.

    ReplyDelete
  11. da dapaat makan roti butterscotch!yeay! xpelah
    wlpon sekali dalam seumur hidup sbb harge nye yang mahal! buleh beli 2 bungkus roti jumbo potong gardenia..hahaha

    ReplyDelete