Please be berani, godzilla! | Pakar Cantik

Friday, April 24, 2009

Please be berani, godzilla!

Hari ni hari jumaat. Kalau dulu-dulu aku suke giler ngan hari jumaat sbb ala-ala preweekend gitu. tp sejak akhir-akhir ini hidop semaken berterabur, semaken serabot. entahlah di mana silapnya. oh, ya! sbb byk tests mungkin. dan byk keje yg kene buat. rase seperti hendak gila dibuatnya. tp aku masih diberi nikmat kewarasan oleh Allah swt utk terus melangkah di bumiNya walaupon kdg-kdg nmpak agak longlai langkah-langkah yg diatur itu...


skang pukul 4:29 ptg. lebih kurang sejam lagi ade test Transport Phenomena. aku rasa aku sudah tepu. esok ade test lg, sabtu kul 10-11.30 am. weekend pon ade test. cukup-cukuplah stdy utk test. cukup-cukuplah test. berilah otak aku ruang utk berehat. sobsob :(


aku bercadang utk jawab ala kadar je test kejap lg. test 2 jam; mungkin selepas sejam bertungkus-lumus mencuba, aku akan blah. in case aku tak larat nk pk la.. kalo ade lebih kekuatan mgkin aku akan stay lame sket.


ni test 3 TP. lecturer akan amek the best 2 utk dimasukkan dlm coursework mark. aku bajet 2 tests yg sudah dikira terbaek (walaupon sgt obvious aku tak perform utk test 2) aku seakan-akan menjadi seorang yang laen yang perwatakannya begini: ah-lantaklah-test-dpt-bape-pon-aku-sudah-malas.


serious. aku dah malas nak kesah pasal markah tests bla bla bla.. aku tak saba nk blk nx thursday, nk topup semangat yang hilang. i need a new atmosphere and i know the best place is home. and, waja hijau itu sudah pasti merindui aku. yup, i miss you tooooo :)

p/s: tajuk entry tade kaetan ngan isi :P

5 comments:

  1. cik mizah!! jgn give up study..hehehe..all d best testS tu nanti k..nnt u cuti sem, jm lepak ramai2, ajak kwan grik laen ..hihi

    ReplyDelete
  2. wokeyh bebeh. i xde cuti sem la yang.. i kene intern starting 1st jun ni, kat kerteh. tp ade lbh krg seminggu sblm pegi intern tu, tp mcm x smpt je nk berpoya-poya..
    cane nk kontek neh, xde phone number.. sobsob

    ReplyDelete
  3. haha. ni sbb tgk vid clip geli mat tu lah.. nnt tgk ek geli mat tu malin :P

    ReplyDelete
  4. check out

    http://sahnianablog.blogspot.com/2009/04/review-8-neversaygubyeblogspot.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...