Review? | Pakar Cantik

Wednesday, April 22, 2009

Review?


rajen sungguh pemilik sahniana blog ni buat review. aku dgn muka tak malunye nk participate gak.. dgn semangat yg berkobar-kobar aku left comment kt entry ni. hasilnya: click here plissss! :) walaupun aku tak kenal sape sahniana ni (dan dia jugak tak kenal sape aku), dia ttp tunaikan permintaan muka tak malu aku tuh. hehe. thanks ya!

komen aku ttg review itu:
aku suke part ni Author: Amizah Azid aKa Miss Butterfly? (wah, ade nama baru yg comel~ hoho)
Miss Butterfly manja ek? haha. sometimes la kot, dgn org-org terdekat je.. yup, i love teddy tp x byk yg dikumpul sbb takut penuh katil xde space utk tido. kui3. 'beta' tu saje-saje jek, perasan anak raja lah konon-kononnya :P

Overall, i really like the review and adore the spirit of the reviewer. bagus gak keje-keje review ni, macam ahli nujum gitu. kui3. byk yg boleh diceritakan mengenai seseorang melalui apa yg mereka tulis, secara tak langsung mengenali si penulis itu. kan3? hehe. good job sahniana~!

6 comments:

  1. saya mau direview gak..tapi malu2..
    ahhahahahha.. (gelak x senonoh)

    ReplyDelete
  2. chewaah, dh tuka nama~ kompius sebentar beta. kui3.

    visit sahniana blog, then buat2 muka tak malu, mintak utk review. seperti yg saya dh buat tu.. kui3

    aku nk tlg review pon cam xde bakat.. kueng3

    ReplyDelete
  3. heheh..saje tuka bkn name sndr..
    misteri sket..
    hahaha..

    i kn pemalu..2 yg malu2 nk mntk itu..
    kah3..
    (da nmpk da muke x puas ati mizah ckp ak pemalu)

    ReplyDelete
  4. haha. mmg x puas ati pon~ itu menipu namenye cik aimi zeti zahari oooiii!

    alah, mintak jelew~ :P

    ReplyDelete
  5. thanks for the reply..agaknya Miss Butterfly nk rekomen blog untuk direview ke? :)

    ReplyDelete
  6. nmpaknye cik a_n_s tu nak blog die direview tp berpura-pura malu plak :D bole ke, sahniana? hehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...