Renungan Terakhir | Pakar Cantik

Monday, May 11, 2009

Renungan Terakhir

Since aku akan pergi for an internship industrial training for almost 8 months, i would like to dedicate this beautiful song to those who will be missing me. cheeeewah~ ayat takleh blah. keskeskes :P lirik je ada, nak dengar lagu sile donlod kat dc++ or bukak radio, request lagu. (keskeskes lagi). option laen: nyanyi sendiri (tu pon kalo rase suara sedap) (mungkin tak perlu keskeskes dah) :P



lagu ni agak jiwang and cam tangkap lentok jugak laaa. but who cares? suka hati la aku nak dedicate lagu apa, bukan kena bayar pon~ :P kalau rasa ada lirik macam tak sesuai dgn boundary condition, ignore jelah ek.. kang tak pasal-pasal kuar equation laen. (perlu keskeskes tak?)



Last but not least, enjoy~



Renungan Terakhir
by Nora

Sebelumnya kau pergi
renunglah ku di sini
kerna mungkin terjadi
kita takkan bersua lagi
anggaplah pertemuan ini
mungkin yang terakhir
dan tak usah
kita kesali
atas apa yang berlaku

banyaknya pengorbanan
telah ku pertaruhkan
mungkin tiada bermakna
telah banyak mengguris rasa
untuk itu maafkan ku
kiranya menganggu ketenangan
dalam hidupmu yang tak perlu kehadiranku

dugaan
inikah dugaan untuk ku
hujungnya yang tak seindah mimpi
hanyalah igauan ngeri
kau yang pernah ku rindu
mudahnya berlalu
mengapa begitu berubah laku
aku menerima salam perpisahan
segalanya sebagai ingatan
biarlah impian ku kan berlalu dengan mu

ku sangka berpanjangan
panas hingga ke petang
tiba mendung menjelma
tak seperti yang ku harapkan
kini mengertilah aku
tak perlu menunggu
biarkanlah kau dan cara mu
aku dengan cara hidup ku

3 comments:

  1. hmmm..lagu zaman putus cinta dlu.haha
    cewah i ni.bajet je. tp btol lagu mmg sday.
    terbayang2 airport, plane, escalator klia and i nangis sorg2. nk gi dekat dh x bole.waaaa

    tu dlm igauan i je. mmg hebat berimaginasi btol kes3

    lupe lg.. yo yo~~

    ReplyDelete
  2. yo yo~
    kite mmg hebat kalo bab2 berimaginasi neh. kalo ade award sure kite menang peimaginasi terhebat. hoho :P

    ReplyDelete
  3. eh lupe
    syazanaYANGSWEET. imaginasi gak ke tu? keskeskes

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...