Adapt | Pakar Cantik

Monday, June 8, 2009

Adapt

Masih dalam proses menyesuaikan diri dengan keadaan di Paka dan kehidupan baru sebagai seorang pekerja a.k.a trainee design engineer. Agak tough.

Hidup di rumah sewa agak berlainan sedikit daripada hidup di rumah parents dan hostel. Apa-apa pun, hidup perlu diteruskan.

Starting dis week aku akan busy gile-gile dgn projek. Hipotesis: semakin cik mizah busy dengan projek, semakin jarang cik mizah akan update blog.

Kesimpulan: cik mizah mula hidup dalam ‘the real world’ aka mula memahami definisi 'kehidupan' yang sebenar-benarnya. Semoga cik mizah mampu mengharunginya dengan maju jayanya.

Makin lama aku rasa makin tak reti nak update blog. Entah. Mungkin sebab aku mula memasuki phase baru dalam hidup; masih cuba untuk adapt dengan semua ini.

*Rasa pelik, tapi perlu keep moving*

4 comments:

  1. mizahhh, ija here. how r u? lama x dgr cte. best ke intern? ;)

    ReplyDelete
  2. long time no story kan.. im fine, sedang cuba jadi lebih kuat. hidup agak tough lately. no matter what, life goes on kan.. hihi
    i hope urs better ;)

    ReplyDelete
  3. mybe sbb bz ngan kije dh kn..dulu xde kije nk wt,so wrting2 la kn..skrg dh ada kije,fokus kt kije lk..huhu

    ReplyDelete
  4. to sahniana: yup, true. tapi siang hari je keje, malam-malam free jek. tapi tu lah, badan penat maka kemalasan berganda. keskeskes :P

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...