My short weekend | Pakar Cantik

Sunday, July 12, 2009

My short weekend

Latar Masa: Selepas solat Isyak, Khamis, 9 Julai 2009 - Selepas solat Asar, Jumaat, 10 Julai 2009

Latar Tempat: Futsal Court Kerteh, Pantai Paka dan Jeti Star Cruise (Pantai Kemasik)


Dari pengamatan aku, diorang ni enjoy gila-gila maen futsal malam tu..


Aku kurang mengerti di mana daya tarikan jaringan tersebut



Kehebatan Herniza Basar. HOHOHO





Perasan tak, ada sorang minah tu statik jek dari tadi. At last, baru bola datang. Merasa jugaklah tendang bola masuk gol ;)




After game. Team hitam. Muka sape paling tak penat? haha





Aku suka gambar ni. Tapi sayang, housemate tak cukup sorang..



Cameramaniac?





Mokte asek jadi fotografer ye? haha






Ya, itu aku.. jangan tak percaya pulak aku pegi memancing~



Awekss pancing? haha. oh, kan pagi tu aku merajuk sebab orang yang ajak nak pegi memancing sume terbongkang kan.. diorang make up balik pergi memancing petang. hehe
Balik dari memancing ni, kami accidentally buat housewarming. Yang paling tak tahan esoknya (sabtu) buat lagi tp aku tak involve sebab kerja. Ramai tamu datang rumah kami. Orang kata tetamu datang bawa rahmat. Bagus, next time datang lagi ye kawan-kawan~ tapi datang tu janganlah dengan tangan kosong ;p
Kesimpulan: Weekend aku jumaat je.. sebab sabtu aku kerja. Walaupon short weekend, aku enjoy dengan bersungguh-sungguh. Prinsip hidup yang paling baru: enjoy selagi berpeluang :P

5 comments:

  1. pancing ikan ke pancing orang tu cik kak?hak2..

    ReplyDelete
  2. sejak bile aku pakai skinny??
    [rujuk 'cameramaniac']

    haha..nak cakap ape ni fatin..?hehe

    slim nyer kaki sy!!
    hahaha

    ReplyDelete
  3. ape tipsnye fatin? kongsi arr.. takkan kaki ko sorang je nk slim.. haha

    ReplyDelete
  4. pergh ni macam ade muke2 bdk jan 06 je.
    btol ke? ade laa beberape muke aku rase mcm familiar.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...