Come home for dinner! | Pakar Cantik

Sunday, October 4, 2009

Come home for dinner!

"Babe, come home for dinner okayh.. i've prepared something special for us"
"O reali? Can't wait :D"
"Balik cepat taw.."
"Okayh, wait for me. Miss you~ mmmuuuuah :x"

-berangan jek-

Bosan lah kat umah sensorang. Macam loser jek gayanye. Dah lah sakit loser pulak tu.. Memang kesian habeslah!

Aku dapat MC hari ni, sebab gastritis. Ye, sebab gastrik. Dulu-dulu macam best jek kalau dapat MC takyah pegi kerja.. tapi hari ni aku cakap takbest lah duk sorang-sorang kat rumah sebab dapat MC.. Erkkk, tp dpt MC takyah pergi kerja masih best :P

Aku dah masak lunch, nasik putih + sardin lauk orang bujang tapi sampai sekarang tak makan-makan pun lagi. Orang sakit tak lalu makan. Dah tu bila nak baik? Haish!

Nak tunggu housemates balik kerja, makan ramai-ramai baru best. Hihihi. Tapi in case aku lapar sangat tp orang yang ditunggu tak tiba tiba, aku makan jelah sorang-sorang. Loser pon loser lah!

Macam best jek masak pastu tunggu housemates balik makan sama-sama. Ada gaya macam tunggu hubby balik kerja dan having dinner together-gether. Wahh~ ada gaya jadi housewife neh. Hahaha.

Eh, taknak kerja ke nanti? Of cos lah nanti aku nak kerja.. im in love with design engineering stuffs yg cool habes tu.. Eh, 2 hari MC dah rindu?

Dah lama dah rindu sebab dah dekat sebulan dah duk tunggu project baru nak design vessel tak dapat-dapat. Ni sebab SV lah ni, bz sangat tak sempat nak monitor aku.. so senang kira dia sorang-sorang je buat sume project.. kedekut taw SV neh takmau share. SV, sharing is caring taw.. u tak care kat i ke? ngeh ngeh ngeh :P

Esok nak try goda boss nak mintak project baru untuk vessel. Mesti dapat goda boss sbb boss tu laki.. kalau goda SV tak pernah-pernah dapat sebab dia perempuan.. hahaha. Lagipon aku rasa aku mcm ada bakat sket-sket. Yakin dapat goda boss esok, yeah! *Posing gedik pon tak lepas, ada hati nak goda-goda?* Hahaha.

OK lah, nak kemas rumah sket-sket, tunggu housemates balik makan. Cheh, poyo. Hahaha.

1 comment:

  1. boss miting kat KL arini, kesian tak sempat goda T__________T

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...