Apa yang runtuh? | Pakar Cantik

Sunday, December 6, 2009

Apa yang runtuh?
















Aku malas nk explain byk2 sbb aku tak berada di tempat kejadian. For more info, klik sini dan juga ini

3 comments:

  1. dahsyatnye..orang ni drive laju sangat ke kat parking lot pun? nampak macam kereta tu landing betul2 tengah2 eskalator tu.harap2 x kena sape2 yang ada kat eskalator tu

    ReplyDelete
  2. @ lin: kete meragam, so kene tolak utk hidupkan.. pastu tibe2 hilang kawalan lalu rempuh dinding then jatuh bawah.. ade yg kene hempap ngan kete, 2 org mati.

    ngeri dowh.. bayangkan tgh naek eskalator tiba2 kete terjun. mintak jauh laa :(

    ReplyDelete
  3. p/s: aku dh edit entry ni, aku letak link berita utama pasal kereta terjun kt myMetro dkt link ini tu.. :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...