Konflik | Pakar Cantik

Saturday, December 5, 2009

Konflik

Hai encik blog.. rindu la kat awak, lame tak jumpe kannnn.. sobsobsob (motip gedik?)

Sebenarnya takde pape sgt nk update kt sini. Tujuan update kali ni lebih kpd utk membersihkan sawang-sawang yg tertinggal akibat blog ditinggalkan sebentar oleh penulis yg kian hilang minat utk berblog. Penulis lebih teruja mengarang logbook mungkin. oh, how nerd!

Mungkin blog ni akan ditinggalkan terus suatu hari nanti tapi sayang laaa.. kat mane lg aku boleh merapu kalau bukan kat sini kan?

Aku rasa macam hidup aku kurang life sejak kebelakangan ini. Entah. Macam nerd pon ada. Asek menghadap laptop buat logbook jek.

Housemates aku cakap aku bukan nerd, cuma.. entahlah. diorang pon sbenanye takut nk ngaku aku nerd sbb takut diorang termasuk golongan nerd. HAHAHA *kidding*

Hmm, org nerd ada blog tak eyh? Facebook?

Aku ada facebook, terbukti kat profile badge kt sbelah tu.. tp aku tak addicted kat FB macam orang lain. Aku tak faham nape org yg addicted to FB bole jd addicted mcm tu. Mungkin sbb aku nerd?

Tak tak. Aku tak nerd. Aku rasa lebih kpd tak bersosial. Anti-Sosial. Erkk?!

Aku sbenarnye ada konflik identiti aku rasa. Tapi takpelah, biar aku berkonflik sendiri.

P/s: entri merapu

6 comments:

  1. been waiting for your new post. ko bukan nerd la, ko cuma boleh concentrate dekat satu2 keje yang ko buat lama2. kan bagus kalau aku ada tahap concentration sehebat macam ko.

    ReplyDelete
  2. @ lin: chewahh, mcm ade peminat plak blog aku ni bile ko ckp gitu.. hikhik ;)

    i like your comment. i take it as a compliment. hihi.

    ala, kau boleh punye.. kene ade determination yg lbh sket la.. chayok3!

    p/s: aku rindu kau.. kalo free buzz la aku kt ym ;)

    ReplyDelete
  3. hehehe of course la aku one of your blog fan. kalau aku bosan aku selalu je visit blog ko cuma kadang2 tu malas nak leave comments. hehehe.betul2 kena ada determination. and i'm sure you got the determination because you like the stuffs that you are doing now?

    p/s: sure nanti aku buzz ko bila aku free ye. aku dah nak finals dah ni. lagi 9 hari.doakan aku ye

    ReplyDelete
  4. mcm 2 plak si miah ni. hahaha. knpe mls nk update blog nih?

    ReplyDelete
  5. @ lin: yup, aku suka dgn apa yg aku buat skang. hehe. alhamdulillah :)

    Good Luck babe! insyaallah, aku akan doakan ko ;)

    ReplyDelete
  6. @ farha: haha. konflik emosi plak weyh :P

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...