Slides oh Slides | Pakar Cantik

Tuesday, December 15, 2009

Slides oh Slides

Malam tadi tak jadi buat slides utk final presentation
Jadi hari ni kat ofis aku pulun buat slides
Dari pagi sampai sekarang (i mean before i log in blogger :P)

Tapi aku macam ada problem sikit
Kesihatan perut aku mula merudum
Mungkin kembung banyak sangat makan angin

2-3 hari ni perut aku tak dapat attention yang sewajarnya
Sabtu dan ahad lepas aku skip lunch
Lebih malang, aku tak breakfast utk 2 hari terskip lunch tersebut
(i mean tak makan nasik lemak masa breakfast --> minum susu atau nescafe je --> belum cukup mendefinisikan breakfast bagi perut aku)

Kesian awak, encik perut.
Perut yang kurang menyihatkan ini buat aku jadi tak tentu hala lalu cepat stress sepanjang pembikinan slides.
Rama-rama pula macam sedang bergembira dalam perut aku ni
Everytime aku tengok slides mesti aku rasa cuak
Rama-rama nak kene neh!

12:48 pm.
oh, i ade lunch date dengan housemates kesayangan ramai.
tak sabar i nak lunch bersama mereka.
dah lama tak makan kat luar beramai-ramai.
semalam dah gelak guling-guling secara berjemaah.
hari ni pulak kita makan berjemaah.
kurang sebulan lagi untuk berjemaah.


p/s: housemates, solat berjemaah?
p/s lagi: apakah akan ada lagi peluang sebegini di UTP kelak?
p/s lagi dan lagi: i love u ollss housemates <3 muah muah

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...