| Pakar Cantik

Tuesday, January 26, 2010

Hari ini masuk hari ke-2 sebagai seorang pelajar tahun akhir. So far so good omputis kate :D

Tinggal di aras 4 takdelah teruk mana. Cuma perlu daki/turun tangga 3 kali pusing je sebelum sampai bilik/aras paling bawah. Anggaplah itu satu senaman kaki, untuk kaki cantik dan seksi seperti watak Elena dalam The Vampire Diaries. Wah, gitu azam duduk V5 HAHAHA

Internship selama 32 minggu buat aku terbiasa bangun pagi. Pagi-pagi dah bangun even kelas start pukul 12. Sebijik tu je kelas hari ni sebab tutorial dan lab belom start and ada 2 bijik kelas cancel hari ni. Wah, heaven! :D

Bosan lah bangun pagi-pagi tapi takde benda interesting yg boleh dibuat.. Hmmm, sambung tido lah!

Tata people :P

Eh, tak jadi tido. Tido tak cool :D Nak layan The Vampire Diaries, Damon hensem gilerrrr.. melting

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...