The Football match


The game was quite stressful as the opponent was sangat ganas, main kasar tak hengat. Bongok lah diorang. Ada ke patut sempat nak panjat belakang orang lagi tu masa match. Tak kurang jugak dengan player pakai jersi bernombor 4 yang macam psycho senyum-senyum sambil tepuk-tepuk pipi one of the Gen06 player. *Pelik sebab macam takde motip dia perlu buat macam tu* HAHA.

It was fun watching AFY Gen06 in action. Walaupon sorang-sorang muka stress tak hengat. Takut weyh tengok muka diorang!

I never knew watching football games would be this fun. Mungkin sebab hari ni ramai girls yang turun support kot, boleh sorak-sorak dan gelak-gelak secara berjemaah dan tak hengat. Serta berkamera juga secara tak hengat. HAHAHA :p

Nanti after 2010 sure akan rindu untuk turun padang bagi support kat kawan-kawan satu batch lawan bola. Ataupun lawan bola jaring. Soooo sad lah tinggal kurang dari 8 bulan je lagi nak bersama kawan-kawan tercinta mencipta memori. Mari mari, live life to the fullest! :D

Oh, ya! Semua girls dalam gambar itu adalah AFY ChemE. Siapa kata ChemE nerd tak tengok bola baca buku je kat bilik sampai tersengguk-sengguk? Nah, ini buktinya kami tak nerd, walaupon ada sorang gadis bawak kertas ajaib ke padang. HAHA. Nurain, nurain.. :p

Tapi Gen06 tak score pon game tadi, 0-1. Tapi takpe, bak kata Muhibbah: Kalah game takpe, tapi menang di hati kami.. Sooooo sweeeeet lah! Mentang-mentang goal keeper tuh her 'baby' :p

You Might Also Like

3 komen

  1. baby? b je ok..

    ReplyDelete
  2. baby.. tu tersilap. b je. pendek. bdk engine la katekan

    ReplyDelete
  3. @anon: haha. pape jelah, it's between u two. semoga berbahagia selalu :D

    ReplyDelete