Hari ni.. | Pakar Cantik

Tuesday, March 2, 2010

Hari ni..

Aku ada test petang ni
Operations Management, 6-7 pm

Tapi aku malas study. Jadi aku nak tidur.
Takpe, test nanti aku baling dadu. Kalau perlu goreng, aku bawak kuali sekali pergi test.

Apsal hah ko malas mizah?
Memang aku pemalas pon. Tak tahu?

Apsal entri ni lain macam je?
Saje, variasi ;p



OK, sedang berkonflik.
Takpe, konflik aku tak penting pon.. korang pegi study, buat keje berfaedah :)
Aku boleh handle konflik ni, walau kadang-kadang.. well, you know.

2 comments:

  1. kompom dadu ad byk dlm poket kau
    tdo jer jgn segn2
    rumet ak tenang je ak tgk

    ReplyDelete
  2. @ mr dob,
    waaaaaaaaaaah, laju! :p
    ok, aku tido tanpa segan silu :p
    kalau ko nak dadu jgn lupa mintak okeh :pp

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...