Memory and Speed | Pakar Cantik

Wednesday, March 24, 2010

Memory and Speed

What's wrong baby?
>> Exhausted.

Berhenti jadi robot, kau tak ada bakat pun.



**********



Antara aktiviti menarik yang tak sempat diceritakan dalam previous entry:






I had fun makan free and lepak-lepak dengan korang :)
P/s: Makan free adalah agenda utama :P



Of course itu adalah ikan yang dipancing dan of cos jugak bukan i yang masak. Kucing tumbuh tanduk pun belum tentu i akan masak u know :P Tapi mana tahu kalau for beloved ones or someone special, i akan masak.. like masak untuk housemates kat Paka dulu kan.. oh, rindu you all :(



**********



Sharing session:
My GPE (Gas Process Engineering --> wah, nama subjek cool habes) lecturer did say in class:
Two most important things in life are Memory and Speed. If you lose them, there will be no meaning to life.

True enough. Memory, Speed.
Siapa yang mahu komputer tanpa memori?
Siapa yang mahu tunggu kau seminggu kalau orang lain boleh beri sehari?

Memory, Speed. Boleh dibuat motto :D

2 comments:

  1. oitt...
    ikang tuh mane buleh makanggg laaa..

    ReplyDelete
  2. u sure? tp kenapa?
    btw, dah slamat sume dah~ haha :p

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...