Midsem break | Pakar Cantik

Friday, March 12, 2010

Midsem break

Selamat pulang ke kampung halaman buat teman-teman seperjuangan di UTP. Pulang dengan selamat, kembali pun harus selamat :)

Balik rumah jangan enjoy sakan pulak, banyak benda menanti sekembalinya ke UTP. Padan muka. Haha. Haha. Haha. OK, cukup gelakkan orang.

I choose to stay.
Reason?
Sebab i gedik. Haha.

Since last week rasa homesick nak balik rumah. Tapi bila dah dapat cuti seminggu taknak balik pulak.
OK, itu memang gedik.

Whatever~

Aku harap gedik aku kali ini menjadi. Mudah-mudahan berbaloi aku gedik tinggal seorang diri selama seminggu dalam rumah bernombor 2 di aras 4 blok G di kampung 5 ini. Tolonglah berbaloi!

Mak aku tak kisah aku tak balik sebab dia tahu aku gedik. Haha.
Mak aku tak kisah aku tak balik sebab mak aku tahu sebab apa aku tak balik.
Dan sebab aku tak balik adalah sebab aku gedik. Jadi.. OK, drop the subject.

Yang penting aku di sini dengan restu mak+abah. Mak dan abah sangat terbaek. Selalu support apa yang aku nak buat. Sayang mak dan abah (sambil mata bergenang).

Aku gedik dan aku tahu aku juga tough. Kali ini aku yakin aku dah tak berpura-pura tough macam dulu-dulu. Dulu-dulu kan aku plastik. Perasan tough. Padahal ______ (isi tempat kosong). Sekarang tough tu dah jadi my other name. Bukan sebab badan aku tough macam Malik Noor ke apa, tp sebab gedik mungkin? Haha.

Dah lah Mizah, hentikan kegedikan yang menjengkelkan ini.

Baiklah. Baiklah. Aku publish entry ni sekarang.

8 comments:

  1. xbalik midsem break sbb nak study ye..

    bagus..chayok2!!

    (^.^)

    ReplyDelete
  2. hihi. lebih kurang la :)

    gud luck ain! :D

    ReplyDelete
  3. tak balik sbb gi dating ekkk
    hahah

    kang malam, nak tidur, you tgk dulu ye kiri kanan, baca-baca skit = D

    hahhaaha

    ReplyDelete
  4. haha. takdok sape nk date ngan i. sobss :(( (gedik!)

    haaa, part tu yg seram sket. insyaAllah takde pape. amiiin :)

    ReplyDelete
  5. hei..i pun tak balik gak..
    tapi i balik lambat.
    means i balik la jugak.cume lambat sket.
    next thursday.
    if boring, takde orang nak teman makan, text me ok!

    ReplyDelete
  6. owh, samelah. kalo sempat i pon akan balik, kames or jumaat, depends on progress dan mood.

    p/s: lawan stepmania jom! haha :p

    ReplyDelete
  7. wahai temanku, jgn la sedih because im all here toooooo :D
    u ada kwn gedik skali. no worriesssss

    ReplyDelete
  8. hehe. glad ada kawan yg gedik jgk :p

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...