Cari penyakit | Pakar Cantik

Wednesday, April 21, 2010

Cari penyakit

Telah secara sengaja minum nescafe pada pukul 11 malam, maka akan secara sengaja tak tidur malam ni.. (nescafe dibeli dengan duit pinjam T_T)

Tak tahu nak kata apa dah, cari penyakit dah jadi habit. Dah tahu perut tak tahan dengan nescafe, kenapa nak jugak minum?

Passion, kamu di mana? Tanpa kamu, saya perlukan booster. Dan satu-satunya booster yang saya ada hanyalah nescafe. Habislah perut saya bergelora dengan alunan nescafe -_-"

Telah hidup sebagai bukan Amizah Azid.
Haih, tak tahulah nak kata apa..

*Dah jatuh tak reti-reti nak bangun?*
**Kalau sakit pun, tahan lah sikit.. kata tough?**


Awwww jellyfish! T_T




P/s: Nape macam ada orang curious about me being single?
P/s/s: I easily get annoyed and too bad, I can't control my face expression T_T

3 comments:

  1. P/s (lagi): avoid gayut dalam bilik (annoying)

    ReplyDelete
  2. ehh.. bukan aku tau tanyaaa.. org lain tu. mungkin ada org tau ad org suka ko.. tu yg they're trying to be matchmaker koott

    ReplyDelete
  3. the kecik, ya i know it wasn't you :)
    dah lumrah jadi artis. haha :p

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...