Inspiration (?) | Pakar Cantik

Friday, April 23, 2010

Inspiration (?)

Telah secara sedar menukar desktop kepada:




Juga secara sedar telah menukar background formspring.me kepada:




Nasib baik aku tak tukar background FB kepada:




Bukan kerana saya suka spongebob squarepants itu,
Bukan juga kerana saya suka patrict star,
Bukan sebab saya suka warna kuning,
Bukan juga sebab saya suka warna pink
Apatah lagi si jellyfish yang mengerikan itu

Hanya kerana saya suka melihat dua kawan baik sedang bergembira, saya jadikan mereka sumber inspirasi.

*Melihat kegembiraan mencetus kegembiraan*


P/s: Cari benang dan jarum jahit hati sendiri.
P/s/s: Saya bukan sedang bersedih, jangan risau. Tengok, saya senyum :)

2 comments:

  1. why dear..??.hehe..i like ur desktop..ur formspring bckground too..simply becuz i love spongebob n patrick...n there's so many gud things to be valued from them..(spt spongebob yg suke gi keje eventho mr crab xbg gaji bnyk pun)..jom jd cm die..chayok2..gudluck test :)

    ReplyDelete
  2. @aan jaafar: thanks :) cartoon are sometimes inspiring.. tp aku tetap tak suka jellyfish! haha :p

    gud luck tests jugak! presentation+final exam jugee :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...