1 turun, 6 menunggu.. | Pakar Cantik

Monday, May 10, 2010

1 turun, 6 menunggu..

tidur sepetang || saya dah abes presentation fydp, anda pula bagaimana? :p --> status gtalk.

Kononnya nak tidur sepetang sebab dah abes presentation FYDP. Konon je lah kan sebab bab tidur petang aku lemah sikit, tak reti. Kalau tidur pon sekejap je, dalam 15-30 minit je.

Tapi kalau aku tidur petang lama-lama tu maksudnya haaa.. adelah tu yang tak kena. So sekarang, tak perlu risau apa-apa sebab tak ada yang tak kena, semuanya kena belaka :p



Saja nak letak jadual exam, bagi meriah sikit entry ada gambar :p


Dah start study week sebenarnya dan next week dah start exam week. Hectic tak abes-abes. Nak buat macam mana, inilah student's life, takleh lari :) kecualilah kalau mati, memang tak payah fikir pasal exam duniawi. Tapi...

“Tatkala orang yang mati telah dikubur, datanglah kepadanya dua malaikat yang hitam kebiruan, salah satu diantara keduanya dinamakan Munkar dan yang lainnya dinamakan Nakir” (HR. at Tirmidzi, dihasankan oleh Syaikh al Albani dalam Shahiih Sunan at Tirmidzi no. 856)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...