Mana nak cari ni? | Pakar Cantik

Wednesday, May 5, 2010

Mana nak cari ni?






Sepetang buat Interim report untuk Final Year Project (FYP).
Sambil-sambil buat report sambil-sambil dengar radio.

Yang anehnya, kenapa ada iklan Domino's Pizza di radio?

Haha. Baiklah, tiada keanehan di situ :p

Masalahnya,iklan2 tersebut buat aku lapar lalu mengidam Domino's Pizza.
Tapi, mana mahu cari?

Kalau ada kat pasar malam Taman Maju tu oraet jugak, sekarang jugak aku pergi.

Hari ni hari rabu,
ada pasar malam kat Taman Maju.

Tapi macam malas je nak pergi, sebab malas nak alih kereta. Dan cun dah parking depan block.

Kalau pergi pasar malam besar kemungkinan balik nanti dah tak ada parking cun depan block maka kena parking dekat court futsal V5. Jauh kena berjalan, sayang nak bakar lemak -_-"

Tapi lapaaarrr... siapa nak ajak aku pergi Domino's Pizza? Tapi, pasar malam je pon boleh~ :p

1 comment:

  1. aku xnk pizza..nak mamat yg pegang pizza 2 bley x???

    hehe..btw, i mybe gi ipoh jmaat nih..nk activate no.clcom..nak kirim pizza msg k..:)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...