Yes, | Pakar Cantik

Wednesday, July 14, 2010

Yes,

I miss You!





Adik-adik, walaupun i garang, i sayang u ols taw!
Tengok, i dah rindu u ols sampai upload gambar u ols kat blog..
Mana-mana yang dah nak kawen tak masuk blog sebab ni blog perempuan single.. So, kite-kite yang single je masuk blog u ols!


Tak tahu la tang mana yang sama sampai ada yang tertuka T_T

4 comments:

  1. babe

    memula I ingat you letak gambar you 2 keping. rerupanya gambar 2 manusia berbeza? your adik?

    memang samaaaa
    daripada segi style tudung kot. hehehe

    ReplyDelete
  2. yes, my adik.. tak faham sebab apa orang tertukar.. kadang2 ingat i ni adik, mentang2lah adik i lagi tinggi.. haih T_T

    style tudung eh same? die tiru i lah tu :p

    ReplyDelete
  3. haha...almost the same!really...

    ReplyDelete
  4. haha. aku masih takleh terima T_T

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...