Lek luh~ | Pakar Cantik

Saturday, October 16, 2010

Lek luh~

If you have too many things in your head and they make your nerves tangle with each other, you might need this: a list of entanglement.

Apa yang penulis maksudkan dengan a list of entanglement adalah; satu senarai yang mengandungi semua perkara yang menyerabutkan. Senaraikan semua kalau tidak makin serabut nanti. Kalau anda terer handle keserabutan, tak payah lah senaraikan mereka, buang masa dan kertas dan dakwat sahaja T_T. Dan bolehlah juga beransur pulang, entri ini tidak membantu. T______T

Kerana keliru dan serabut, penulis yang tidak terer minum nescafe ini telah consume nescafe secara berlebihan sehingga menimbulkan kecederaan pada perut. Bloated semacam sahaja perut tersebut sampaikan telah mengancam selera penulis. Asek tidak lalu sahaja makan, langsung tidak bernafsu tapi kelaparan. Oh, kesian!

Ya, beliau telah menzalimi diri sendiri. Apa-apa entah penulis ini. Haish. Jangan ditiru aksi ini di rumah plis plis plis T_T

Setelah buat a list of entanglement tersebut dan mencari beberapa penyelesaian yang mungkin boleh pakai, penulis telah menyedari satu perkara penting, iaitu; penulis suka menyerabutkan diri dengan benda yang tak bersabut. Errrr maksudnya lebih kurang menjadi serabut itu satu hobi bagi penulis. Benda kecik pun nak serabut, apa daaaa T______T

Pengajaran hari ini: lek luh~ [cool baby cool] --> takleh blah translet begini :P

Kesimpulan, sabut pada keserabutan penulis tu dah berkurang. Thanks to that list of entanglement. You rock bebeh!

Kesimpulan kedua: Avoid nescafe if you're Amizah Azid :P

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...