Ketika ini.. | Pakar Cantik

Wednesday, November 3, 2010

Ketika ini..

Oh, dah November.
Tapi Tragedi Oktober masih belum berakhir.

Hectic tahap semak.
Hectic tahap semak sebab bilik semak mengalahkan belukar.
Tapi bilik i tak ada samun sebab i bukan penyamun. (Eh, sempat lagi!)

Adoi.
Seksanya rasa.

Tapi gembira juga sebenarnya.
Sebab dah nak abes! :DDD

Tak sangka, 5 tahun tu macam sekejap pulak rasanya bila dah dekat nak abes ni..
I know, I akan rindu 5 tahun tersebut.
Lagi-lagi tahun terakhir ini.
Tahun i berhempas pulas bersengkang mata.
Lagi-lagi-lagi semester terakhir ini.
Semester i berkelam-kabut hidup tak tenang.

Kadang-kadang i sesat tak tahu mana hala tuju
Lagi-lagi selepas ini.
Selepas official tamat belajar.
I ada banyak options tapi i keliru.

Sebenarnya, i just tak tahu apa sebenarnya yang i nak.
Sebab itu i tak nampak ke mana nak pergi.
Kadang-kadang i macam yakin nak option tu.
Kadang-kadang yang selebihnya, i just l.o.s.t

Ah, I selalu dilanda konflik dalaman.
Tapi tidak mengapa, you alls.
For the time being, I'll just ikut flow.
Bila masanya tiba, I tahu apa yg patut i buat.

Go with the flow. co-currently. :)

Ya Allah, permudahkanlah urusan hambamu ini. Amiin :)


P/S: Thanks for reading :))
P/S/S: Klik sini.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...