Kawan-kawan, please..? | Pakar Cantik

Wednesday, December 1, 2010

Kawan-kawan, please..?

Siriusli bosan sampai terpengsan-pengsan.

Tunggu 6 Dec 2010 macam tunggu bulan jatuh ke riba. Eceh. Over taw :P

6 Dec, datang cepat boleh tak?
Dah tak sabar nak menggoreng nampak~ Haha :PP

Sebenarnya, 6 Dec 2010 tu ada FYP final presentation. Walaupun tak ada penemuan baru yang berlaku sepanjang setahun aku duk pulun (pulun lah sangat) buat FYP, tapi aku memang tak sabar gila nak habiskan degree aku kat utp nih. Dah ramai yg dah abes dan ramai jugak yang dah balik tapi ramai jugak yang tak balik lagi sebab tunggu aku sebab tak habis exam lagi (Haha) dan juga sebab nak habiskan sisa-sisa masa yang ada dengan kawan-kawan tercinta tersayang sebelum masing-masing bawak haluan sendiri kelak.

Sobsss. Tiba-tiba tersedih :( :(

Siriusli, dah nak abes?

Walaupun perasaan ini best, tapi, sebenarnya, (dot dot dot)
Apa kata sambung sendiri di entry masing-masing?
Kawan-kawan, please..?
Hehe :)

I tag semua kawan yang dah/bakal grad. Tiba-tiba terbuat tag. Haha.
Kawan-kawan, please..? Please..?

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...