Komplikasi selesai... | Pakar Cantik

Friday, December 10, 2010

Komplikasi selesai...

Alhamdulillah, berkat doa semua orang, hardbound berjaya disubmit hari ni..
Tapi tak submit dekat Dr. K, submit dekat Dr. M je..

Rasa macam nak melompat bila dengar perkhabaran dari seorang kawan mengatakan tak payah submit dekat Dr. K, tapi submit dekat Dr. M. Dan Dr. M sign on behalf of my SV, Dr. A. Alhamdulillah, dipermudahkan :)

Tapi sayang, gambar hardbound lupa nak snap. Tak apalah, dah snap dalam hati dan kotak fikiran. Ececeh. Tapi tak faham kenapa berfikir dalam kotak. Haha. Abaikan :P

Clearance dah selesai.
Hardbound dah selesai.
Tinggal packing je ni..

Bila entah nak packing. Malam nanti sempat lagi kot.. Petang ni nak enjoy sket, jalan-jalan dengan kawan-kawan; sebagai masih seorang student (yang sudah grad unofficially).

Tapi ralat la dah nak abes, esok dah nak balik tapi sepanjang 5 tahun kat utp tak pernah pergi Cameron Highlands. Ye lah, bukan ada apa sangat pun kat sana (menurut mereka yang pernah pergi) tapi.. hello, Cameron tu kat situ je pon~ apsal tak pernah pegi? Big L. Hahaha :P

Kalau petang ni pergi cameron, sempat pulang tak sebelum abah sampai pagi esok? Haha. Tak payah buat kerja gila. Lagi pun bukan ada orang nak bawak pon T_T Amizah Azid, L!

5 comments:

  1. =)...mijah..it's me qira, mish u...melawat ur blog kejap

    ReplyDelete
  2. qirah!!
    hihi. thanks! miss u too :(

    ReplyDelete
  3. loh...dh keje pn nak sedeh ke??/ tahniah ...dah abes kn???yea...dh bleh kawen..haha. blogwalking mine plak yea..hope dpt manfaat... missing u,dari kejauhan...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...