Ibu Gojes: October 2010

Wednesday, October 20, 2010

Alamak shampoo habis

Nampak gayanya esok kena potong rambut sebab syampu habis T_______T


Tak tak. Acah je lah :P


Sebenarnya i tak boleh tidur. Sebab petang tadi minum nescafe berperisa mocha.
Dah 2 jam i baring-baring atas katil tp tak lelap-lelap.

Bosan betul minum nescafe je terus tak boleh tidur. Padahal minum pada pukul 2.30 petang. Tapi nasib baek nescafe sedap, so tak lah bosan sangat minum nescafe. Kiranya berbaloilah walaupun perut merana T_T


Hari ni dah 20 Oktober 2010.
20.10.2010
Nombor cantik.
Berharap ada orang masuk meminang pada hari ini. *Acah lagi*

Tahun depan i nak kawen 11.11.11 atau 20.11.2011.
Kalau tak kawen tahun depan, kawen tahun tahun depan pada 12.12.12 atau 20.12.2012.

No comment *Tiba-tiba no comment apehal?*


Selamat malam UTP, kita di Toronto!
Baca selanjutnya...

Saturday, October 16, 2010

Lek luh~

If you have too many things in your head and they make your nerves tangle with each other, you might need this: a list of entanglement.

Apa yang penulis maksudkan dengan a list of entanglement adalah; satu senarai yang mengandungi semua perkara yang menyerabutkan. Senaraikan semua kalau tidak makin serabut nanti. Kalau anda terer handle keserabutan, tak payah lah senaraikan mereka, buang masa dan kertas dan dakwat sahaja T_T. Dan bolehlah juga beransur pulang, entri ini tidak membantu. T______T

Kerana keliru dan serabut, penulis yang tidak terer minum nescafe ini telah consume nescafe secara berlebihan sehingga menimbulkan kecederaan pada perut. Bloated semacam sahaja perut tersebut sampaikan telah mengancam selera penulis. Asek tidak lalu sahaja makan, langsung tidak bernafsu tapi kelaparan. Oh, kesian!

Ya, beliau telah menzalimi diri sendiri. Apa-apa entah penulis ini. Haish. Jangan ditiru aksi ini di rumah plis plis plis T_T

Setelah buat a list of entanglement tersebut dan mencari beberapa penyelesaian yang mungkin boleh pakai, penulis telah menyedari satu perkara penting, iaitu; penulis suka menyerabutkan diri dengan benda yang tak bersabut. Errrr maksudnya lebih kurang menjadi serabut itu satu hobi bagi penulis. Benda kecik pun nak serabut, apa daaaa T______T

Pengajaran hari ini: lek luh~ [cool baby cool] --> takleh blah translet begini :P

Kesimpulan, sabut pada keserabutan penulis tu dah berkurang. Thanks to that list of entanglement. You rock bebeh!

Kesimpulan kedua: Avoid nescafe if you're Amizah Azid :P
Baca selanjutnya...

Friday, October 15, 2010

October Randomness

Dah separuh bulan 10 dah; dan Oktober kelihatan seperti sebuah tragedi.
And yes, itu lagu Awie: Tragedi Oktober :p

Been busy, Been lazy
[trademark baru gewmiza mungkin :p]




Sekitar FYP (II) Poster Presentation



Writer's block. Type type type. Backspace. Type type. Backspace backspace. Type. Backspace backspace backspace. Bosan lah!



Nah, gambar.




Project make-over by Fatihah Salleh

Cun tak model i? Klik sini


P/S: UTP femes 2-3 minggu ni :p 
Universiti of Toronto, Kanada.

Baca selanjutnya...

Saturday, October 2, 2010

Cuci Mata

I do not know
but I hate this feeling

I am not OK
but I know I'll be better

*Sekali sekala bersihkan mata apa salahnya*


I promise, I will not give up :)

Rise and shine, beauty.
*Pinjam kata-kata Syazana*


P/S: I did not blame you for not being here.
Baca selanjutnya...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...