Seminggu | Pakar Cantik

Saturday, January 29, 2011

Seminggu

Dalam seminggu ni banyak benda yang berlaku.. So banyak cerita nak story. Tapi blog tak terupdate. Sebab malas dan masa yang terhad.

Hmm.. kalau rajin, saya akan curi masa untuk update. Juga jawab tag by Anis dan Ain. Macam menarik. Mungkin hanya akan update melalui tag sahaja. 2 in 1 konon-kononnya. Hik hik hik :P

Buat pengetahuan semua, saya sedang berbahagia sekarang. Sebab bahagia itu pada hati, bukan pada kerja. Tiada pekerjaan tetap seperti yang diidam-idamkan juga mampu buat saya bahagia. Saya bahagia, percayalah!

Seronoknya hidup dengan keluarga. Setiap hari dengar suara Ma Abah dan adik-adik. Hati saya berbunga-bunga, tak lama lagi berbuah lah tu InsyaAllah.

Baiklah, saya nak masuk dapur. Jumpa lagi!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...