KLCC itu apa? | Pakar Cantik

Tuesday, April 12, 2011

KLCC itu apa?

Bosan betul.

Malam-malam macam-macam mengidam.
1. Donat (Big Apple)
2. Coklat (Cadburry)
3. Aiskrim (Apsal entah takleh nak recall cap aiskrim yang best tu)
4. Cheesecake (home-made)
5. Blogging (blogspot)

Eh, tiba-tiba dah malas nk blogging. Lain kali la I jumpa uols, k.

Hmm jap jap. Uols ni.. teka-teki hari tu tak jawab pon.. Semua pakat jawab dalam hati la kot kan..? Oooo.. tak berani jawab la ye :P Baiklah Uols, I bagi jawapannya. Sedih betul I teka-teki I tak mendapat sambutan. T_T HAHA.

The teka-teki was:

4 ekor kerbau masuk kubang.
Dah penat berkubang, seekor kerbau naik.
Soalannya, berapa dalam kubang?


Jawapan: Manalah I tahu berapa dalam (kedalaman) kubang tu.. kuikuikui :p

Ni ada satu lagi teka teki. Adik bongsu I bagi. Dia tanya, KLCC tu apa? Dia maksudkan KLCC stands for what? Senang je kan? Macam tak perlu buat teka-teki pun boleh. Budak darjah satu pun tahu ni.. Uols takkan lah tak tahu kan..? Haa. Apa lagi, jawablah! :P

Malam pun dah lewat, I pun dah mengantuk ni.. Selamat malam semua. Mimpi indah!


P/S: Jangan mimpi I, nanti nightmare. HAHA.

2 comments:

  1. mcm malas jawab tapi if tak jawab rasa tercabar dgn budak darjah satu. haha. kuala lumpur convention center cikgu! tp i still ragu2 kot2 adik you ade jwpn yg lebih menggeletek ketiak

    ReplyDelete
  2. owh. convention ek..? bukan city center? haha aku pon kompius. jawapan adik i dlm next entry. keskes ;p

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...