Vulnerable | Pakar Cantik

Saturday, October 1, 2011

Vulnerable

Cepatnya masa terbang, uols! September dah nak abes dah. Oktober bakal menjelang tak lama lagi (kurang 2 jam dari saat I start typing this). Gaji ke-5 dah selamat masuk account, maksudnya dah 5 bulan lah I kerja. So far so good. Cumanya kadang-kadang hati I sakit di'anjing'kan. Kalau suka sangat menganjing, jadi anjinglah oi! Eh kasar kau Mizah. Oi, kau ingat kau sorang je reti marah, aku tak reti marah? Eh apsal plak tetiba emo ni?? Sebab tengah PMS. Hahaha kidding :P Tak tahu sebenarnya tengah emo atau tengah kidding atau tengah PMS atau tengah gila (gila-gila).

Hey, who am I to you? If I mean nothing, you shouldn't have done that at the first place! Who do you think you are? Running 'round leaving scars - Jar of Hearts by Christina Perri. Somehow, I think I'm the one to blame. Yeah blame me for being cool and friendly and egoistic. Maybe, I shouldn't have done that at the first place. Curiosity kills the cat. Padan muka :p

Eh, dah pukul 12? OK, dah October. Ada 16 hari before convocation. Ewah, dah nak convo kite (UTP Chemejan06) ye. Can't wait.

Dah pukul 1 dan I pon ngantukk. Mak aii lamenya nak abeskan satu entry yang panjangnya 4 perenggan beserta beberapa keping gambar yang tak seberapa (untuk kawan-kawan yang rindukan I sebab dah lama terpisah/tak jumpa sejak abes form 3 atau form 5 atau UTP dengan ucapan ILY!)




 




P/S: Think before you act/speak.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...