Selamat Pagi Jumaat | Pakar Cantik

Friday, November 11, 2011

Selamat Pagi Jumaat

Assalamu'alaikum wrt.

Selamat pagi Malaysia! Selamat pagi Kerteh! What a bless, another beautiful day :)

Selamat berhari Jumaat yang bertarikh 11.11.11. Btw, cun sangat ke 11.11.11? I rasa 20.11.2011 lagi cun sebab I tak suka nombor berulang. Kehkeh.

Oyyya 11.11.11 ni special untuk kawan I yang nak bertunang hari ni. Congrats dan tahniah! :) Semoga berkekalan ke jinjang pelamin dan semoga panjang jodoh ke akhir hayat hendaknya.

My turn is on 20.12.2012. (kidding kehkeh :P) tapi bukankah kata-kata itu merupakan satu doa? Amiin :)

Pagi ini pagi yang produktif. Bangun pagi-pagi macam biasa. Sental lantai dan dinding toilet lepas Subuh. Basuh baju, lipat kaen. Sapu rumah jugak. Kan I dah kata, I ada bakat jadi surirumah :P Dan of cos I suka jadi surirumah. Cumanya sekarang I lebih suka jadi designer sebab belum jumpa rumah yang sesuai untuk I jadi surinya. KEHKEH :P

Oyya, designer tu semacam hobi bagi I. Bukanlah seperti sebuah pekerjaan. Nice kan? HAHA :P

Eh housemate I dah siap. I kena mandi sekarang or else I kena tinggal. KT here we come~ weeeeehuuu :)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...