Sambungan Entry | Pakar Cantik

Wednesday, January 18, 2012

Sambungan Entry

Hahahampehhh tak sempat abeskan entry dah terpublish post. Malas nak on laptop, update dari hp pon boleh~ That's whylah terpublish post tanpa disedari. Hahahampehhh!


Lalu dah takde mood nak buat karangan. Tadi tu gambar I snap pagi tadi sebelum bertolak ke tempat pekerjaanku. Tembam I know. It's ok tembam pun sebab tadi diorang puji I cantik. Hehe :)


Alhamdulillah, segala puji bagi Allah pemilik sekalian alam. I tak layak mendapat pujian sebab segalanya milik Allah. Terima kasih ya Allah bagi pinjam. Terima kasih ya Allah masih beri peluang untukku bernafas, menumpang kasih di perantauan. Terima kasih ya Allah jadikan aku seorang yang lebih kuat. Terima kasih ya Allah permudahkan hari ini. InsyaAllah, hari-hari mendatang juga semoga dipermudahkan. Amiin :)


Bahagia letaknya di hati; maka jagalah hati. Berhati-hati menjaga hati :))


Published with Blogger-droid v2.0.3

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...