Touchyyy | Pakar Cantik

Thursday, January 12, 2012

Touchyyy

Ceh tajuk entah pape.


Saje nk kabo aku x suke touch screen sebab sokmo typo.

Nak angkat phone mase drive pun tak yakin. Nak sms lagiiiila tak yakin. Siap berenti tepi jalan lagi uollsss! Tapi bagus la tu kannn. Hihi.


Saje je testing blogging dari phone. Not baddd. Cuma sedikit stress sebab asek kena re-type. *typo*


Housemate aku lagi stress nampaknye sebab internet selowww takleh tengok running man. Dahsyat betol kalau diorang dah layan running man. Gelak tak hengat housemate. Ffffiineee kena start layan running man so that i tak lost masa diorang gelak. *pipah dah start gelak*


Btw, thanks mi atas suggestion anda i dah boleh blogging from phone.


*pipah kedengaran semput dek gelak*

*tak faham nape mesti include pipah dalam entry ni*


Let's do the thing we do wholeheartedly. Thanks SIZ for your gtalk status; heartening.


Hmmm what else?

Esok weekendddd. Jom buat heat exchangerrr! Bos, nantikan kemunculan designku. Harap bersabar dengan saya si budak baru belajar. Again, thanks for believing in me.


Published with Blogger-droid v2.0.3

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...