Repekan sebelum tidur | Pakar Cantik

Sunday, February 19, 2012

Repekan sebelum tidur

Lying on bed, ready to sleep.

Flashing back today and yesterday

A lovely weekend; fully occupied with the house chores.

The feeling is undescribable. Bahagia gila rasa apabila sedang mengemas. Lebih bahagia apabila sudah siap dan hasilnya fuhhh rasa macam nak bagitahu satu dunia "aku dah siap kemas umah, tengoklah weh rumah aku!"

Indoor type of person.

Akhirnya berjaya basuh kereta all by my self (setelah hampir sebulan tak basuh dan menampakkan rupa yang tak lalu dipandang dan juga memalukan bila terasa macam ada orang pandang dengan pandangan semacam "kereta ni baru keluar bengkel ke?"). Serius rasa macam nak melompat dan peluk cium setelah misi basuh kereta tercapai.

Weekend ini sungguh membanggakan aku dan membuktikan "I can do it. Keep it up girl!'

Esok kerja. Corporate shirt dah siap iron. Tolonglah bangun awal esok. Tolonglahhhh.

So, I better fall asleep now :p

Tata everyone!

Assalamu'alaikum wrt..


Published with Blogger-droid v2.0.4

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...