Ordinary me | Pakar Cantik

Friday, March 30, 2012

Ordinary me

Just finished jogging (mesti bosan gila asek update pasal jogging pada hari Jumaat - tengok tajuk lah :p). I'm about to go home tapi macam malas pulak nak balik. Bukan apa, badan masih basah dengan peluh. Ingat nak beli nasi lemak kerang kat Kedai Makan Ayah De tapi macam segan nak masuk dengan bau peluh macam ni. Tapi apakan daya, itu sudah jadi habit juga rutin hari Jumaat saya :p

Ok lah pasang air-cond so that peluh cepat kering. (tak berapa bersih entry aku kali ni cerita pasal peluh)

How to become an extraordinary me? Semangat seakan lunyai, passion entah ke mana. The road not taken; betul ke jalan yang aku pilih? Masih mencari. Tapi tak tahu cari apa. Cari diri, diri dah ada. Cari semangat yang hilang itu tentulah. Cari identiti mungkin. Or new passion. Or anything I cant find it here.

Need a move. A BIG move perhaps. Tuhan tolong.

Ok lah dah boleh pergi beli nasi lemak kerang.


Published with Blogger-droid v2.0.4

2 comments:

  1. seem like our weekend routine is the same except ak juz mmpu jogging atas ktil je n mkn megi..
    gile bosan idup ini. =_=

    ReplyDelete
  2. Hihihi. Let's not make it boring. We choose!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...