Sudden Friday | Pakar Cantik

Friday, September 28, 2012

Sudden Friday

Well, it's Friday again. Suddenly it's Friday. You got what I mean?
Yeah, time flies like a bee. OK tipu. Tak tahu apa motif tulis masa terbang macam lebah. Mungkin sebab lebah ada sengat; walaupun lebah itu kecik, sekali kena sengat sakit la ohhoi. Macam masa, masa terus berjalan, kalau tak guna masa betul-betul mungkin kena 'sengat'. I mean, entah tak reti nak explain but I believe it has something to do with procrastination. Tengah-tengah malam cerita pasal lebah kau kenapa?

Tiba-tiba sahaja sudah hilang apa yang ingin ditulis tadi. *sigh*

Since I'm listening to Muara Hati by Hafiz and Dato' Siti (repeatedly), I'll write about the famous Adam & Hawa. This Adam Mukhriz got nothing to do with Adam Levine sebab Adam Mukhriz (Am) don't sing, he's a pilot. Adam Levine selalu nyanyi lagu yang jadi ringtone telepon saya. Nampak tak kat situ? Adam Levine nyanyi lagu ringtone saya~~! HAHA :P

Eh keluar topik pulak. Alang-alang dah keluar topik, keluar terus lah :P

Oh ya! Aktiviti menjogging di pagi Jumaat tidak menjadi sejak minggu lepas sebab errr malas seperti biasa. Mungkin sebab berat tak naik maka takde pressure lalu tidak bersungguh-sungguh. Kena ada sebab solid baru nak buat. Dasar pemalas!

Btw, I minat Aaron Aziz. Bukan sebab dia good-looking tapi sebab dia pandai berlakon. His acting sangat adorable. Lagi-lagi berlakon jadi Adam Mukhriz. Fuhhh boleh caerrr. HAHA ngade!

Esok I keje lagi. Sebab bulan ni ada 5 minggu. Sebab kerja Sabtu, I dapati produktiviti I menurun. Rugi je kan, keje tapi tak produktif. Tolonglah, I bukan robot, bukan juga supergirl. I gadis biasa yang bekerja sebagai engineer. Keje engineer best, tapi keje Sabtu suck. Like I said in previous-previous entry, it sucks life.

Sebab esok keje, maka I kene berenti menaep lalu pergi tidur. Selamat malam semua. Have a good weekend!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...