What am I doing? | Pakar Cantik

Monday, June 3, 2013

What am I doing?

Sebagai seorang lone-ranger, saya semacam sudah penat melalui jalan yang berliku-liku dari Paka-Bachok ke Bachok-Paka. Bosan taww drive sorang-sorang. Kalau ada driver kan bestt ehem ehemm!

I dont know why but I always have this question in my head along the way; "What am I doing here?" (which obviously I was driving). Hambek kau Jah, sampai tahap itu kau bosan. 2 years; every fortnight. Gila kau tak bosan..?!

Oil and gas industry kat Kelantan bila nak berkembang maju agaknya? I nak balik kerja kat Kelantan lah! I dah bosan jadi perantau.

Hmm.. Kalau bukan O&G agak-agak nak tak?
Kalau dah bosan tahap kronik macam ni aku sapu je... (kot). Eh?

Jah nak duk umah je jaga anak-anak macam puan chika (plural ye Jah?). Ehem ehem!

Suka berehem-ehem sejak satu dua entri kebelakangan ini. Penambah perisa agaknya :p

Sudahlah, pergi tidur.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...