Pakar Cantik: March 2013

Thursday, March 21, 2013

Happy 25th

Alhamdulillah masih diberi kesempatan untuk bernafas pada hari ulang tahun kelahiran yang ke-25.
I am blessed,
Thank you Allah :)

Thanks housemet canteks for celebrating my sweet 25.
You're such a bunch of sweethearts, I love you ;)

Terima kasih atas surprise yang tak berapa menjadi. I appreciate your efforts, lovelies :)

Waiter kedai makan tu dah kenal sangat dengan muka kami, kedai feveret konon. Tadi balik kerja aku singgah beli dinner. Waiter datang amek order sambil senyum-senyum. Siap sebut menu yang selalu diorder, konon teka menu yang aku nak order yang itulah - yang dia sebut.

Tapi salah sebab aku sengaja taknak makan apa yang waiter tu sebut. HAHA. Tapi aku masih tak faham kenapa dia excited sangat senyum kat aku. Sebab dia tahu aku birthday girl? Konon hanya mampu bagi hadiah senyuman manis ikhlas dari hati? Hakhak perasan :p

Alhamdulillah alhamdulillah alhamdulillah :)

Mudah-mudahan banyak perkara happening akan berlaku sepanjang usia 25 tahun ini :)

Harap-harap ketemu apa yang dicari. Amiin :)

Baca selanjutnya...

Wednesday, March 20, 2013

Monday, March 18, 2013

Shine your way :)

Watch "Owl City & Yuna - Shine Your Way" on YouTube

There's a feeling deep inside
You can let it be your guide
To find, find your way
And there's no time for us to waste
Got to take a leap of faith
And fly, fly away

***

If,
If one day I have to leave
Would you come begging me to stay
Or would you leave with me?

Baca selanjutnya...

Enhance your mood, baby!

Having a bad day?
Need a booster to increase your productivity?
Click Here

I don't know about you, but it works for me.

I've read an article regarding ways to enhance our mood. Please note that mood can influence our productivity. For example, with good mood i.e 'good day' we feel confident, we have positive outlook on things, we feel capable of facing challenges and we are productive.

Good news readers, we can control our mood; meaning that we can control our productivity. Yeay!

How? - By triggering the release of endorphins "endogenous morphine", a.k.a the "feel good" chemical that is naturally released in the brain. Wow!

There're 4 best ways to enhance your mood:
1. Have a cardiovascular workout every other day
2. Lift heavy weights twice a week
3. Laughter
4. Eating dark chocolate

I have restriction to do points no. 1 and 2 - lazy. So I choose to laugh which is very easy to do. I watched funny videos on youtube and guess what, I can hardly stop laughing. It made my day :)

Have you watched the video I linked above? Gosh it's hillarious!

"Apa guna ada mulut kalau tak senyum?"
"Saya takde mood nak senyum"
"Apa guna senyum kalau takde mood?"

Cramp perut oiii gelak sakan. Teringat-teringat sampai tergelak sorang-sorang dalam kereta. Ekspressi muka tak tahannn~

"1 2 3 4 5 6 7 8 9 10"
"11 12 13 14 15 16 17 18 19 20"
Gilo banyak dapat no telepon awek. Hahaha.

For those who can't understand Malay, you can find many other videos on youtube.

For Muslim, you can try this as key word for searching some funny stand up comedy:

1. Allah made me funny
2. Waseem MoeMoney
3. Hani Al Madhoun
4. Laurel and Hardy Classics

Source: Productive Muslim dot com.

Harap bermanfaat :)

P/s: You can also search for UAI (ustaz azhar idrus) on youtube. He's funny. You can boost your mood while gaining Islamic knowledge. Let's improve ourselves in whatever we do :)

P/s/s: Be fruitful, be happy :)

Baca selanjutnya...

Sunday, March 17, 2013

Cerita pada ombak..

Ini gambar semalam, layan ombak ngan kak is kat pantai paka..

Kak is sempat bermadah (ecececeh) "Best kan tengok ombak, rasa macam nak keluarkan semua masalah, bagi pada ombak biar dia bawa pergi ke suatu tempat yang jauh dan tak datang-datang dah".

Kalaulah semudah itu hilangkan masalah, penuhlah laut dengan masalah manusia, habislah makhluk laut hidup tertekan. Apa kau ingat mereka tak ada masalah sendiri? HAHA. Mereka tak bersalah, janganlah bebankan hidup mereka dengan masalah duniawi yang sementara ini.. Just fear it;

FEAR - Face Everything And Rise :)

Cantik kan pelangi petang, langit senja dan laut tenang..? Terel kan Allah buat semua ni, bukan setakat cantik je malah mendamaikan juga. Subhanallah.. :)

Baca selanjutnya...

Saturday, March 16, 2013

This is Syuhada

My cousin's daughter.
Look at her, trying hard to lift that thing. Expression takleh blah.. Hiyakkkk!
She's cute, isn't she? Gosh I miss her
I think I want a daughter like herrrr! Ihiks ;) gedixxx :p

Baca selanjutnya...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...