Pakar Cantik: 2015

Thursday, December 31, 2015

Testimoni Alfalfa Complex Shaklee

Assalamualaikum w.r.t

Alfalfa, sejenis tumbuhan herba terkenal dengan jolokan raja segala tumbuhan kerana kaya dengan pelbagai khasiat. Antara khasiat yang ditawarkan oleh Alfalfa ialah: sebagai perangsang susu ibu (milk booster), agen detox untuk mengeluarkan toksin dan kolestrol dari darah, merawat masalah keputihan dan membantu mengecutkan rahim bagi ibu yang baru bersalin. Untuk khasiat alfalfa yang lain, klik link di bawah:





Saya mula berShaklee pada hujung tahun 2013 dengan Alfalfa Complex kerana selalu jatuh sakit dan mengalami keletihan. Maklumlah, masa tu kerja sebagai Engineer, dari pagi sampai ke malam asyik kerja je. Selain Alfalfa Complex, saya turut mengambil Vita-Lea Iron Formula untuk memberi tenaga tambahan. 

Sebelum mengamalkan supplement, saya dinasihatkan untuk detox badan terlebih dahulu untuk mengoptimumkan penyerapan nutrient ke dalam badan. Kesannya, saya lebih bertenaga dan mampu bertahan sampai ke tengah malam. Sebelum ambil apa-apa supplement, lepas maghrib terus tidur.. Bangun solat Isyak tengah-tengah malam atau sebelum masuk Subuh -_-" 

Bonus - sistem penghadaman saya lebih lawas, setiap pagi lancar je 'membuang'. Ini disebabkan oleh Alfalfa Complex sangat tinggi fiber, jadi lebih mudah untuk membuang sisa-sisa usus yang tak diperlukan.

Nak tahu apa lagi kesan pengambilan Alfalfa Complex Shaklee ke atas badan kita? Baca testimoni di bawah:


Testimoni Alfalfa Complex Shaklee 1:

Alfalfa Complex membantu merawat masalah keputihan wanita, sambil 'mengetatkan' faraj dan mengembalikan keintiman hubungan suami isteri.

Cara mudah dan berkesan rawat keputihan

Testimoni Alfalfa Complex Shaklee 2:

Pada asalnya puan yang berumur 40++ ni ambil Set Kurus Shaklee, tapi dapat bonus kulit wajah kembali seperti usia 20-an. Untung kan, 2 in 1.. Kurus dapat, cantik pun dapat.

Kurus dan cantik dengan cepat dan selamat


Testimoni Alfalfa Complex Shaklee 3:

Puan ni menghidap PCOS sehingga terpaksa mengambil Clomid dan Metmorfin atas nasihat pakar O&G. Belum pun sempat habiskan GLA Complex, Alfalfa Complex dan Omega Guard, beliau disahkan hamil. Alhamdulillah, dikurniakan rezeki setelah ikhtiar dengan produk Shaklee.

Penghidap PCOS berjaya hamil


Testimoni Alfalfa Complex Shaklee 4:

Alfalfa Complex membantu untuk merangsang penghasilan susu ibu dan membantu melawaskan ibu dalam pantang. Ibu berpantang sering mengalami sembelit kerana kekurangan fiber / sayur / buah dalam diet harian. Alfalfa Complex Shaklee tinggi fiber dan membantu melawaskan sistem penghadaman. 

Milk booster semulajadi selamat dan berkesan


Testimoni Alfalfa Complex Shaklee 5:

Alfalfa Complex Shaklee membantu merawat rengat di kalangan ibu berpantang. Testimoni ni 2 dalam 1, Master Aza terpaksa berhenti ambil Alfalfa Complex kerana mengalami bengkak susu tapi kena rengat yang teruk pula. Setelah mengambil Alfalfa Complex kembali, darah kotor keluar berketul-ketul sekali gus merawat masalah rengat. Susu keluar banyak, jadi kena tandem nursing dengan anak sulung yang masih menyusu.

Cara atasi rengat dalam pantang

Testimoni Alfalfa Complex Shaklee 6:

Alfalfa Complex Shaklee membantu mengeluarkan darah kotor dari rahim, mengecutkan rahim ibu berpantang, buang angin dalam badan serta banyakkan susu ibu. 

Cara kecutkan rahim ibu berpantang  dengan cepat dan selamat

Testimoni Alfalfa Complex Shaklee 7:

Alfalfa Complex Shaklee bantu mengetatkan faraj wanita selepas bersalin, membantu menghasilkan susu, merawat keputihan dan detoks darah.

 Tips tambat hati suami

Testimoni Alfalfa Complex Shaklee 8:

Tawan suami dengan Alfalfa Complex. Alfalfa Complex membantu mengembalikan tisu-tisu dalaman faraj (berfungsi mengetat faraj) dan menghilangkan keputihan. Faraj semakin ketat, suami semakin sayang. Pikat suami untuk kebahagian rumah tangga :)


Faraj ketat tawan hati suami


Testimoni Alfalfa Complex Shaklee 9:

Gabungan Alfalfa Complex Shaklee dan ESP Shaklee menghasilkan susu ibu yang lebih pekat dan meriah. Alfalfa Complex memelihara dan memulihkan rahim setelah bersalin.

Petua ibu berpantang cepat pulih tenaga selepas bersalin


Testimoni Alfalfa Complex Shaklee 10:

Gabungan Alfalfa Complex Shaklee dan ESP Shaklee menghasilkan susu ibu yang lebih pekat dan meriah. Alfalfa Complex mengandungi serat yang tinggi untuk menyerap lemak dan kolestrol, melancarkan pencernaan dan merangsang penghasilan susu ibu yang bernutrisi.

Set Milk Booster Bajet - susu pekat dan meriah


Testimoni Alfalfa Complex Shaklee 11:

Susu ibu penuh peti ais! Alfalfa Complex membantu merangsang penghasilan susu ibu yang meriah. Berikan nutrisi terbaik untuk si manja anda.

Milk booster murah dan berkesan


Sumber:
Wholesome Wellness Family
Club Wanita Ibu Isteri 
Kelab Ibu Sihat
Norfaziela.com

 * Testimoni ini adalah pengalaman customer dan hasil dari setiap consumer mungkin berbeza. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila konsult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut.


Order Alfalfa Complex Shaklee Sekarang!

Hubungi Miza 0199363759 untuk order vitamin Shaklee dan konsultasi yang berkesan.

Jaminan Miza - cara makan yang betul dan servis tiptop untuk pelanggan Miza :)
Baca: Konsultasi Tip Top (Klik sini)


*****


Shaklee Independent Distributor
Nor Amizah Azid
SID 1237984 (Mohamed Afiq)
0199363759

Ingin menjana pendapatan bermodal rendah dengan Shaklee?
Sertai Miza dalam group rahsia Miza untuk mengetahui bagaimana Miza menjana pendapatan dari rumah. Bimbingan diberikan sehingga berjaya mencapai pendapatan yang diingini.
Baca selanjutnya...

Wednesday, December 30, 2015

Testimoni GLA Complex Shaklee

Wanita, hormon dan kecantikan tidak dapat dipisahkan. Indahnya Allah ciptakan wanita dengan pelbagai hormon dengan berbagai fungsi. Namun, adakalanya wanita sering dimainkan hormon. Maksud saya, emosi wanita banyak dipengaruhi oleh hormon, lebih-lebih lagi ketika datang bulan (period), sedang mengandung, semasa berpantang dan juga ketika tempoh menyusukan bayi. Hormon yang tidak stabil akan mengganggu emosi bahkan turut mempengaruhi tahap kesuburan seseorang wanita.



Kebiasaannya, kita sering mendengar tentang EPO kan, Evening Primrose Oil - terkenal untuk mencantikkan kulit dan membaiki kitaran haid yang tidak teratur. Dulu, sebelum mengenal Shaklee, ada kawan yang mencadangkan EPO kepada saya untuk mengatasi masalah haid yang tidak teratur.

Sebenarnya, kandungan utama dalam EPO adalah Gamma Linolenic Acid (GLA) yang berfungsi mengawal selia hormon dalam badan wanita. Namun, kandungan GLA dalam EPO adalah sedikit jika dibandingkan dengan GLA Complex Shaklee. Dalam GLA Complex Shaklee, kandungan Gamma Linolenic Acid adalah 2 kali lebih tinggi dari EPO, 3 kali lebih berkesan dari EPO dan mempunyai bioavailability 3 kali lebih tinggi dari EPO.


Setelah mengenal Shaklee, saya dah tak pandang dah EPO sebab GLA Complex Shaklee jauh lebih bagus dan menjimatkan. Tak percaya? Baca testimoni di bawah..

Testimoni GLA Complex Shaklee 1:

GLA Complex melancarkan haid / period yang tidak teratur sambil mendapat bonus kulit semakin cantik

Lancarkan kitaran haid dengan GLA Complex
GLA Complex Shaklee membantu melancarkan haid dan mencantikkan kulit


Testimoni GLA Complex Shaklee 2:

Cyst mengecut sehingga hilang terus setelah 6 bulan mengamalkan GLA Complex. Alhamdulillah, berjaya hamil setelah 6 tahun berkahwin.

Rawat cyst tanpa pembedahan
GLA Complex Shaklee menghilangkan Cyst dan meningkatkan peluang hamil
 

Testimoni GLA Complex Shaklee 3:

GLA Complex diambil bersama vitamin kecantikan (Vitamin C, Vitamin E dan ESP) menghasilkan kulit yang gebu bebas dari jerawat dan parut degil. Kulit semakin cerah, licin dan berseri setelah konsisten selama 6 bulan.

Cara hilangkan jerawat dan parut dengan berkesan
GLA Complex Shaklee mencantikkan kulit


Testimoni GLA Complex Shaklee 4:

Cyst hilang terus setelah konsisten amalkan GLA Complex Shaklee


Cara hilangkan cyst semulajadi dan berkesan
GLA Complex Shaklee hilangkan cyst secara semulajadi dan berkesan


Testimoni GLA Complex Shaklee 5:

GLA Complex Shaklee mengatur kitaran haid yang tidak teratur, menghilangkan senggugut dan meningkatkan peluang hamil.

Petua tingkatkan peluang kehamilan
Period teratur, senggugut hilang dan berjaya hamil setelah konsisten amalkan GLA Complex


Testimoni GLA Complex Shaklee 6:

GLA Complex Shaklee membantu mengurangkan simptom menopous seperti panas-panas di tapak kaki dan insomnia.

Atasi simptom menopous cara semulajadi









Testimoni GLA Complex Shaklee 7:

Datang haid setelah 8 tahun PCOS dan berjaya hamil setelah 2 tahun berkahwin, alhamdulillah dengan kuasa Allah dan berkat usaha secara semulajadi dengan GLA Complex Shaklee serta beberapa produk detox Shaklee.

Rawat PCOS cara semulajadi
Rawat PCOS dengan GLA Complex Shaklee
Rawat PCOS dan tingkatkan peluang hamil dengan GLA Complex Shaklee
  

Testimoni GLA Complex Shaklee 8:

GLA Complex membuatkan muka glowing dan menghilangkan masalah jerawat semasa kehamilan

Muka glowing dengan GLA Complex Shaklee

Testimoni GLA Complex Shaklee 9:

Berjaya hamil setelah 6 bulan amalkan GLA Complex Shaklee, bantu stabilkan hormon dan haid, tak sempat proper Allah bagi rezeki anak.
 
Tingkatkan peluang hamil secara semulajadi dengan GLA Complex


Testimoni GLA Complex 10:

Penghidap PCOS berjaya hamil! Walaupun period regular, berat badan yang bertambah mengganggu tahap kesuburan dan terpaksa mengambil clomid dan metmorfin atas nasihat pakar O&G. Alhamdulillah berjaya hamil setelah mengamalkan GLA Complex, Alfalfa Complex dan Omega Guard.

Penghidap PCOS berjaya hamil
Sumber:
Wholesome Wellness Family
Club Wanita Ibu Isteri

 * Testimoni ini adalah pengalaman customer dan hasil dari setiap consumer mungkin berbeza. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila konsult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut.


 

Order GLA Complex Shaklee Sekarang!

Hubungi Miza 0199363759 untuk order vitamin Shaklee dan konsultasi yang berkesan.

Jaminan Miza - cara makan yang betul dan servis tiptop untuk pelanggan Miza :)
Baca: Konsultasi Tip Top (Klik sini)


*****


Shaklee Independent Distributor
Nor Amizah Azid
SID 1237984 (Mohamed Afiq)
0199363759

Ingin menjana pendapatan bermodal rendah dengan Shaklee?
Sertai Miza dalam group rahsia Miza untuk mengetahui bagaimana Miza menjana pendapatan dari rumah. Bimbingan diberikan sehingga berjaya mencapai pendapatan yang diingini.
Baca selanjutnya...

Tuesday, December 22, 2015

Testimoni Shaklee Collagen Powder - Serbuk Kolagen Terbaik di Pasaran

Assalamu'alaikum w.r.t

Perasan tak, sekarang tengah hangat cerita pasal kolagen, sana sini iklan kolagen je. Semua orang mengakui kehebatan kolagen untuk kecantikan dan kesihatan badan yang menyeluruh, sebab tu pakat ramai-ramai cari produk kolagen untuk lebih cantik dan gebu serta awet muda.

Namun awas, pastikan kolagen pilihan anda berkualiti dan memberikan kesan yang setimpal dengan pelaburan anda. Collagen Powder jenama Shaklee sangat murah jika dibandingkan dengan kualiti yang ditawarkan. Kajian Saintifik menyatakan Collagen Powder Shaklee menunjukkan kesan terbaik selepas 8 minggu penggunaan, namun rata-rata pengguna berpuas hati kerana hasil boleh dilihat seawal 7 hari (bergantung kepada tahap kesihatan dan kadar metabolisma tubuh individu).


Tak hairanlah sekali order bukan sekotak je. Elok sangatlah sekarang tengah promosi Collagen Powder (Sah sehingga 31 Disember 2015)
1. Beli 2 kotak dapat diskaun 5%
2. Beli 6 kotak dapat PERCUMA sekotak

Untuk promosi no. 2, anda akan dapat
1. PERCUMA sekotak Collagen Powder bernilai RM 315.90 (harga termasuk gst)
2. PERCUMA keahlian Shaklee bernilai RM 68.90
3. Pembelian dengan harga ahli (jimat 25% = RM381.60)
4. Penghantaran PERCUMA 
5. Cash Rebate > RM100
6. Penjimatan > RM800!

P/s: Boleh kongsi dengan kawan-kawan office borong Collagen Powder ;)

Dalam entry kali ini saya nak kongsikan testimoni Collagen Powder dari jenama Shaklee yang menjadi rebutan ramai. Ramai repeat order Collagen Shaklee sebab terbukti berkesan, selamat dan mesra alam.


Shaklee Collagen Powder
Serbuk Kolagen Shaklee / Shaklee Collagen Powder

Testimoni Shaklee Collagen Powder 1:

Kekal awet muda dengan Shaklee Collagen Powder dan Vivix. Artis popular Malaysia Rita Rudaini pun makan Shaklee, bukan hanya untuk kecantikan tetapi juga untuk kesihatan dalaman dan luaran.
 
Rahsia kecantikan Rita Rudaini

Rahsia awet muda Rita Rudaini


Testimoni Shaklee Collagen Powder 2

Hilangkan jeragat dengan Shaklee Collagen Powder. Dapat bonus - kulit lebih lembut dan cerah seluruh badan, sunburn dan kesan calar juga hilang.
Cara cepat hilangkan jeragat

Hilangkan jeragat dengan cepat

Testimoni Shaklee Collagen Powder 3

Hilangkan sunburn / kesan terbakar dengan Shaklee Collagen Powder. Kesan boleh dilihat seawal 7 hari (7 sachet penggunaan collagen)

Cara hilangkan kesan sunburn dengan cepat

Testimoni Shaklee Collagen Powder 4

Hilangkan jeragat dengan Shaklee Collagen Powder dan Sustained Release Vita-C Plus

Tips hilangkan jeragat berkesan dan mudah


Testimoni Shaklee Collagen Powder 5

Rawat Chicken Pox dan hilangkan kesan parut dengan Shaklee Collagen Powder, Vivix, ESP, Sustained Release Vita-C Plus, Vita-E Complex dan Nutriwhite Cleanser.

Cara hilangkan parut chicken pox & campak

Testimoni Shaklee Collagen Powder 6:

Rawat jeragat dan parut dengan Shaklee Collagen Powder dan Vivix. Lancarkan peredaran darah dengan Shaklee Omega Guard. Bonus - kulit lebih cerah dan gebu, kelihatan lebih muda dari usia sebenar.

Petua kelihatan awet muda


Testimoni Shaklee Collagen Powder 7:

Rawat kulit sensitif dan gatal-gatal pada tangan dengan Shaklee Collagen Powder, kesan boleh dilihat seawal 2 hari.

Petua hilangkan gatal-gatal dengan cepat dan berkesan

Testimoni Shaklee Collagen Powder 8:

Menegangkan kulit muka, mengurangkan kedut dan menghaluskan kulit serta mengecilkan liang pori dengan Shaklee Collagen Powder. Kesan boleh dilihat seawal 7 hari.
Rahsia awet muda dengan serbuk kolagen


Tangguhkan penuaan dengan Shaklee Collagen Powder
Kesan selepas 21 hari penggunaan Shaklee Collagen Powder
Tangguhkan penuaan dengan Shaklee Collagen Powder
Sebelum penggunaan Shaklee Collagen Powder

Testimoni Shaklee Collagen Powder 9:

Memudarkan parut dan menghilangkan jerawat dalam masa sebulan dengan Shaklee Collagen Powder. Bonus - kulit makin cerah dan pinkish.

Petua hilangkan jerawat dan parut dengan cepat dan berkesan


Testimoni Shaklee Collagen Powder 10:

Kulit muka lembap, liang pori mengecil dan tapak tangan menjadi lembut, kesan seawal 3 sachet (3 hari)

Cara pantas kecilkan liang pori besar

Testimoni Shaklee Collagen Powder 11:

Kulit muka berseri-seri (glowing), bekas jerawat semakin pudar dan tona kulit lebih sekata, kesan selepas 2 kotak berkolagen

cara pudarkan bekas jerawat dengan cepat


Testimoni Shaklee Collagen Powder 12:

Muka berjeragat kronik hilang, muka lebih bersih setelah amalkan Shaklee Collagen Powder dengan konsisten

Cara hilangkan jeragat cepat dengan produk premium


Testimoni Shaklee Collagen Powder 13:

Sakit lutut kronik hilang, sudah boleh jalan dan solat macam biasa asbab konsisten minum Shaklee Collagen Powder.

Cara atasi masalah sakit lutut kronik tanpa suntikan menyakitkan


Testimoni Shaklee Collagen Powder 14:

Sakit lutut sejak kecil hilang, kulit dah tak kering asbab konsisten minum Shaklee Collagen Powder. Kesan seawal 5 sachet.



Sumber:
Club Wanita Ibu Isteri Facebook Group
Freevitamin.my
Farrah Usahawan Shaklee Facebook Page
Ireach

 * Testimoni ini adalah pengalaman customer dan hasil dari setiap consumer mungkin berbeza. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila konsult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut.

Order Shaklee Collagen Powder Sekarang!

Hubungi Miza 0199363759 untuk order Produk Shaklee dengan konsultasi terbaik

Jaminan Miza - cara makan yang betul dan servis tiptop untuk pelanggan Miza :)
Baca: Konsultasi Tip Top (Klik sini)


*****


Shaklee Independent Distributor
Nor Amizah Azid
SID 1237984 (Mohamed Afiq)
0199363759

Ingin menjana pendapatan bermodal rendah dengan Shaklee?
Sertai Miza dalam group rahsia Miza untuk mengetahui bagaimana Miza menjana pendapatan dari rumah.
Bimbingan diberikan sehingga berjaya mencapai pendapatan yang diingini
Baca selanjutnya...

Tuesday, December 8, 2015

Produk Shaklee: Khasiat dan Keistimewaan Collagen Powder

Assalamu'laikum w.r.t

Dalam entry kali ini saya ingin kongsikan berkenaan produk terlajak laris dari Shaklee - Collagen Powder. Mungkin kebanyakan kita mengetahui kolagen penting untuk awet muda. Namun sebenarnya, khasiat kolagen lebih dari sekadar untuk kecantikan semata-mata.

serbuk kolagen terlajak laris
Serbuk Kolagen Shaklee / Shaklee Collagen Powder

Apakah Kolagen?

  • Kolagen adalah struktur protein yang bertindak sebagai pengikat / penghubung antara sel.
  • Kolagen merupakan unsur protein yang paling banyak terdapat dalam badan manusia - meliputi 75% kulit kita.
  • Kolagen paling banyak didapati di kulit, tulang rawan, tisu-tisu, organ-organ, kuku dan rambut.
Struktur kulit manusia

Apakah Fungsi Kolagen?

  • Kolagen berfungsi menyokong dan memberi bentuk kepada tubuh badan kita. 
  • Kolagen menyambungkan tisu-tisu yang membentuk organ dan tubuh manusia.

Apakah Kesan Kekurangan Kolagen?

  • Semakin usia kita meningkat, semakin kurang penghasilan kolagen dalam badan kita.
  • Penghasilan kolagen mula merosot seawal usia 25 tahun.
  • Kesan kekurangan kolagen terhadap badan kita ialah:
  1. Kulit berkedut - garisan kesan ketawa, kedutan, garis halus mula kelihatan
  2. Payudara dan punggung hilang keanjalan (kendur dan leper)
  3. Liang roma menjadi lebih besar, jeragat, pigmentasi dan tompok-tompok hitam mula kelihatan
  4. Rambut menjadi kering dan bercabang di hujung
  5. Penglihatan semakin kabur, mata sembab dan terdapat lingkaran di bawah mata
  6. Kulit kering, otot mengendur dan hilang keanjalan, menjadikan wajah lebih tua dari usia sebenar
  7. Kehilangan kalsium dan berisiko diserang osteoporosis
  8. Sakit sendi dan penuaan
  9. Organ dalaman kurang berfungsi
  10. Kuku mudah pecah dan kurang bersinar
  11. Berisiko diserang penyakit gigi dan gusi
bahaya kolagen susut
Kesan kekurangan kolagen terhadap tubuh badan kita

Apakah Kandungan Shaklee Collagen Powder dan Khasiatnya?

Shaklee Collagen Powder terdiri daripada 7 ramuan utama
  • Kolagen dari sisik ikan merah (Red Sniper Scale) - sumber kolagen premium dengan kadar penyerapan yang tinggi berbanding kolagen dari haiwan lain. Elastin dari kolagen ikan merah mengekalkan keanjalan kulit agar nampak tegang dan elastik.
  • Ekstrak biji Camelia Japonica - mengandungi antioksidan semulajadi yang mampu melawan radikal bebas dari merosakkan sel kulit. Terdiri daripada asid oleic, emolion dan isoflaven yang berfungsi melembapkan kulit.
  • Ekstrak Pfaffia (ginseng Brazil) - membantu penghasilan kolagen dan asid hyluronic apabila bergabung dengan ekstrak biji Camelia Japonica, menjadikan kulit lebih lembut, licin dan lembap
  • Vitamin B - membebaskan tenaga kepada sel dalam penghasilan kolagen
  • Vitamin C - bertindak sebagai antioksidan yang menentang radikal bebas yang merosakkan kulit, membantu menghasilkan kolagen
  • Ekstrak kekerang - membekalkan pelincir kepada sendi-sendi dan menghidratkan mata bagi meredakan ketidakselesaan pada mata.
  • Lactobacillus Acidphilus - membina semula sistem usus yang sihat dan mengimbangi mikroflora usus bagi meningkatkan kadar penyerapan kolagen
kandungan collagen shaklee dari bahan bermutu
Serbuk kolagen Shaklee diperbuat dari bahan premium yang menjanjikan kesan optimum

Apakah Kebaikan Shaklee Collagen Powder?

  • Anti penuaan - mengecilkan liang pori yang kelihatan, menghilangkan kedutan dan mengurangkan garis halus
  • Mengembalikan keanjalan kulit - menjadikan kulit lebih tegang, anjal dan lembut
  • Meningkatkan pergerakan - menyokong kesihatan sendi dan tulang
  • Menyubur - menjadikan rambut lebih sihat, tidak mudah gugur dan bercabang serta tebal dan bersinar
  • Menegang - membantu menegang dan menganjalkan payudara dan punggung
  • Mencerah - mengurangkan pigmentasi, jeragat dan tona kulit tidak sekata
  • Melembap - Melembapkan kulit bagi mengurangkan kulit kering dan rasa gatal
Kebaikan Shaklee Collagen Powder

Kekal awet muda dengan serbuk kolagen Shaklee


Apakah Keistimewaan Shaklee Collagen Powder?

Serbuk Kolagen dari jenama Shaklee berbeza dengan kolagen lain di pasaran kerana:
  • Suplimen kolagen terbaik yang mengandungi 4,000 mg propriatari RSS (Red Snapper Scale), kolagen tulen dan bermutu tinggi yang diekstrak dari sisik ikan merah
  • Bermolekul ringan (1, 000 dalton) yang memudahkan penyerapan kolagen ke dalam badan dan membantu sintesis kolagen pada lapisan dermis dengan berkesan
  • Terbukti berkesan - membaiki tekstur kulit wajah dan mengurangkan kedutan selepas menggunakan selama 8 minggu (berdasarkan ujian klinikal)
Shaklee Collagen Powder kolagen paling tulen
   Penyerapan unggul kolagen Shaklee

Shaklee Collagen Powder terbukti berkesan
Kajian klinikal membuktikan Shaklee Collagen Powder terbukti berkesan

Siapa yang Memerlukan Kolagen?

  • Individu yang berkulit kusam, kering dan kurang keanjalan
  • Individu yang bermasalah jeragat, pigmentasi dan liang roma yang besar
  • Individu yang mempunyai kedutan dan garis-garis halus pada kulit
  • Individu yang kelihatan lebih berusia dari usia sebenar
  • Payudara kendur dan punggung leper, tidak anjal
  • Individu yang mempunyai masalah sakit belakang dan sendi
  • Kulit mudah merekah dan pecah

Order Shaklee Collagen Powder Sekarang!

Hubungi Miza 0199363759 untuk order Produk Shaklee dengan konsultasi terbaik

Jaminan Miza - cara makan yang betul dan servis tiptop untuk pelanggan Miza :)
Baca: Konsultasi Tip Top (Klik sini)


*****


Shaklee Independent Distributor
Nor Amizah Azid
SID 1237984 (Mohamed Afiq)
0199363759

Ingin menjana pendapatan bermodal rendah dengan Shaklee?
Sertai Miza dalam group rahsia Miza untuk mengetahui bagaimana Miza menjana pendapatan dari rumah.
Bimbingan diberikan sehingga berjaya mencapai pendapatan yang diingini
Baca selanjutnya...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...