Cara Atasi Masalah Jeragat Dengan Berkesan - Kebaikan Kolagen Menghapus Jeragat Degil | Pakar Cantik

Tuesday, December 13, 2016

Cara Atasi Masalah Jeragat Dengan Berkesan - Kebaikan Kolagen Menghapus Jeragat Degil

Hari-hari pandang cermin dengan wajah suram, sambil otak ligat berfikir
"Bagaimanakah cara atasi masalah jeragat dengan berkesan?"

Hari-hari pergi kerja jalan tunduk je, risau kawan tegur jeragat tebal di pipi.
Bos suruh present pun nak tak nak je cakap kat depan, malu orang duk tenung muka berjeragat

Apa lagi yang perlu aku buat?
Berapa lama lagi baru nampak kesan?

Makan ubat jeragat dah
Sapu krim jeragat pun dah

Produk hilangkan jeragat yang murah dah cuba
Produk hilangkan jeragat yang mahal pun dah cuba




Produk hilangkan jeragat dengan cepat dan berkesan ni je yang belum cuba
Produk apa tu?


serbuk kolagen terbaik di pasaran


Baca:Punca Jeragat Degil dan Cara Atasinya Dengan BerkesanCara Hilangkan Jeragat Cepat - Terbukti Lebih Baik Dari Rawatan LaserCara Hilangkan Jeragat Cepat Tanpa Rawatan Laser
Cara Hilangkan Jeragat Tebal Di Muka - Kembalikan Keyakinan Diri Dengan Set Jeragat Premium


Kekurangan Kolagen Dalam Kulit Menyebabkan Jeragat

Apakah Kolagen?

  • Sejenis protein yang memegang badan kita, bertindak seperti gam yang melekatkan seluruh isi tubuh kita
  • Kolagen terdapat di dalam tulang, otot, kulit dan tendon yang memberikan kekuatan dan struktur kepada badan kita
  • Badan kita terdiri daripada 20% protein, dan 30% daripada protein itu adalah kolagen
  • Terdapat sekurang-kurangnya 16 jenis kolagen, 80-90% kolagen dalam badan kita terdiri daripada kolagen jenis I, II dan III
  • Kolagen juga berfungsi untuk menggantikan sel kulit yang mati
  • Penghasilan kolagen semakin merosot apabila usia meningkat dan pendedahan kepada sinar UV matahari dan faktor persekitaran lain


Apakah Kesan Kekurangan Kolagen?


Kesan kekurangan kolagen dalam badan kita

Bagaimanakah Kolagen Menghilangkan Jeragat?

  • Kolagen memperbaiki tona warna kulit menjadi lebih sekata
  • Kolagen membantu memudarkan bintik gelap akibat jeragat
  • Kolagen membantu membaiki kulit secara semulajadi dan menghilangkan kesan jeragat degil


Apakah Keistimewaan Shaklee Collagen Powder?

keistimewaan shaklee kolagen powder berbanding jenama lain

1. Penyerapan sangat baik!SCP mempunyai berat molekul yang sangat sangat rendah iaitu 1000 Dalton berbanding yang kolagen biasa di pasaran; 300,000 Dalton. Berat molekul yang sangat rendah membantu SCP diserap masuk lebih sempurna, mudah dan efiksyen ke dalam kulit 👍

2. Kolagen Tulen dan Kualiti Tinggi!SCP terdiri drpada 4000mg* RSS (Red Snapper Scale) dari laut dalam yang mempunyai kolagen yang sangat tulen dan kualiti sangat tinggi.
*Berbanding kolagen di pasaran hanya berkadar 1000-3000mg shj


3. Terbukti dalam 8 minggu!Berdasarkan kajian, SCP yang diambil melalui Oral / Makan / Minum akan memberi kesan tambahbaik pada keadaan keseluruhan kulit dr segi kelembapan, kegebuan, keanjalan, kecerahan, ketegangan dalam masa 8 minggu; yang penting konsisten ambil hari-hari SCP ni.



Promosi Shaklee Collagen Powder Disember 2016

Berikut adalah senarai promosi untuk Shaklee Collagen Powder. Promosi ni sah sehingga 31 Disember 2016 sahaja

1. Beli 2 kotak diskaun 5%
  • Jimat 120.84


2. Beli 4 kotak diskaun 5% + 5%

  • Belian dengan harga ahli (15-20% lebih murah, jimat RM254.40)
  • PERCUMA Keahlian Shaklee bernilai RM68.90
  • PERCUMA Kos Penghantaran bernilai RM10.60
  • Cash Back RM43
  • TOTAL JIMAT: >RM300


3. Beli 6 PERCUMA 1
  • Belian dengan harga ahli (15-20% lebih murah, jimat RM381.60)
  • PERCUMA 1 Kotak Shaklee Collagen Powder bernilai RM315.88
  • PERCUMA Keahlian Shaklee bernilai RM68.90
  • PERCUMA Kos Penghantaran bernilai RM10.60
  • CASH BONUS bernilai RM110
  • TOTAL JIMAT: >RM800

Selalunya memang ramai pakat borong beli 7 kotak Shaklee Collagen Powder sebab sangat berbaloi! Bayangkan, jimat lebih RM800. Bila lagi nak borong, masa ni la kan ;)




shaklee collagen powder murah


Baca:

Add-On: Krim Jeragat Semulajadi


Testimoni Hilangkan Jeragat Dengan Shaklee Collagen Powder

cara hilangkan jeragat cepat dengan kolagen

cara hilangkan jeragat cepat dengan kolagen shaklee

cara hilangkan jeragat cepat dengan shaklee collagen powder


Konsultasi Kulit Jeragat

Hubungi Miza 0199363759 untuk order vitamin jeragat dan konsultasi hilangkan jeragat dengan berkesan.

Jaminan Miza - cara makan yang betul dan servis tiptop untuk pelanggan Miza :)
Baca: Konsultasi Tip Top (Klik sini)


***** 


Shaklee Independent Distributor
Nor Amizah Azid
SID 1237984 (Mohamed Afiq)
0199363759

Ingin menjana pendapatan bermodal rendah dengan Shaklee?
Sertai Miza dalam group rahsia Miza untuk mengetahui bagaimana Miza menjana pendapatan dari rumah.
Bimbingan diberikan sehingga berjaya mencapai pendapatan yang diingini.


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...