Cara Cantikkan Kulit Zaman Moden Tanpa Suntikan Dan Rawatan Laser | Pakar Cantik

Tuesday, December 6, 2016

Cara Cantikkan Kulit Zaman Moden Tanpa Suntikan Dan Rawatan Laser

Assalamu'alaikum w.r.t

Setiap wanita idamkan kulit gebu, licin dan cerah berseri tanpa perlu makeup. Pakai makeup tebal-tebal nanti terover jadi macam zombi pulak. Tak ke haru?

Cantik makeup tak sama dengan cantik dari dalam. Cantik makeup hanyalah cantik luaran. Sapu makeup, terus hilang cantik. Cantik dalaman, bangun tidur tak mandi pun tetap cantik. Best kan :)

Orang putih kata natural beauty gitu. Effortless beauty - less is more :)
Tak payah susah-susah untuk cantik, tetap cantik

Ramai yang mencuba alternatif menyuntik vitamin atau buat rawatan laser untuk cantikkan kulit dari dalam.
Tapi, kalau yang takut jarum macam mana?
Sampai bila vitamin yang disuntik akan bertahan dalam tubuh kita?

Macam mana ya, cara nak cantikkan kulit tanpa perlu suntikan atau rawatan laser?
Kekal cantik walau tak pakai makeup?

Miza cadangkan ambil Shaklee Collagen Powder. Bulan Disember ni ada offer yang tak mampu ditolak oleh wanita yang inginkan kecantikan natural.

Baca:
Khasiat Dan Keistimewaan Shaklee Collagen Powder



cantik tanpa makeup tebal



cantik dari dalam dengan shaklee collagen powder

kebaikan shaklee collagen powder untuk kulit cantik


Promosi Shaklee Collagen Powder Disember 2016

Berikut adalah senarai promosi untuk Shaklee Collagen Powder. Promosi ni sah sehingga 31 Disember 2016 sahaja

1. Beli 2 kotak diskaun 5%
  • Jimat 120.84


2. Beli 4 kotak diskaun 5% + 5%
  • Belian dengan harga ahli (15-20% lebih murah, jimat RM254.40)
  • PERCUMA Keahlian Shaklee bernilai RM68.90
  • PERCUMA Kos Penghantaran bernilai RM10.60
  • Cash Back RM43
  • TOTAL JIMAT: >RM300

3. Beli 6 PERCUMA 1
  • Belian dengan harga ahli (15-20% lebih murah, jimat RM381.60)
  • PERCUMA 1 Kotak Shaklee Collagen Powder bernilai RM315.88
  • PERCUMA Keahlian Shaklee bernilai RM68.90
  • PERCUMA Kos Penghantaran bernilai RM10.60
  • CASH BONUS bernilai RM110
  • TOTAL JIMAT: >RM800

Selalunya memang ramai pakat borong beli 7 kotak Shaklee Collagen Powder sebab sangat berbaloi! Bayangkan, jimat lebih RM800. Bila lagi nak borong, masa ni la kan ;)

promosi shaklee collagen powder


Testimoni Shaklee Collagen Powder


cara atasi kulit kering tanpa pengelupasan yang pedih

cara naikkan seri wajah bakal pengantin baru dengan cepat

cara atasi kulit kasar dengan cepat dan selamat

cara kecilkan liang pori akibat jerawat batu
cara hilangkan jeragat dengan cepat
cara melembabkan kulit muka


cara hilangkan parut jerawat dengan berkesan
cara hilangkan sakit lutut warga emas

Baca:
Khasiat Dan Keistimewaan Shaklee Collagen Powder
Testimoni Shaklee Collagen Powder


Konsultasi Kulit Cantik Zaman Moden

Hubungi Miza 0199363759 untuk order vitamin kulit cantik dan konsultasi kulit gebu flawless tanpa suntikan dan rawatan laser yang berkesan. 

Jaminan Miza - cara makan yang betul dan servis tiptop untuk pelanggan Miza :)
Baca: Konsultasi Tip Top (Klik sini)


*****
 

Shaklee Independent Distributor
Nor Amizah Azid
SID 1237984 (Mohamed Afiq)
0199363759

Ingin menjana pendapatan bermodal rendah dengan Shaklee?
Sertai Miza dalam group rahsia Miza untuk mengetahui bagaimana Miza menjana pendapatan dari rumah. 
Bimbingan diberikan sehingga berjaya mencapai pendapatan yang diingini.

2 comments:

  1. Suke sangat tulisan2 dalam blog mizah.Jelas dan teratur.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sudi singgah kak huda :)
      InsyaAllah dengan cara betul kak huda pun boleh buat jugak

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...