Cara Hilangkan Jeragat Cepat - Terbukti Lebih Baik Dari Rawatan Laser | Pakar Cantik

Wednesday, December 7, 2016

Cara Hilangkan Jeragat Cepat - Terbukti Lebih Baik Dari Rawatan Laser

Dah hampir putus asa nak hilangkan jeragat?
Dah banyak duit habis sebab nak hilangkan jeragat?
Dah penat google tips dan petua atasi jeragat dengan berkesan?
Dah cuba semua cara untuk atasi masalah jeragat kronik?

Masih juga jeragat tak hilang-hilang
Tapi masih mahu hilangkan jeragat sebab malu muka penuh jeragat. Malu orang asyik tengok je. Nak berjumpa dengan orang pun dah tak yakin.

Macam mana nak hilangkan jeragat dengan cepat, berkesan dan paling penting, selamat?

Dalam entry ni Miza kongsikan cara terakhir hilangkan jeragat yang dijamin lebih baik dari rawatan laser.

cara terakhir hilangkan jeragat tanpa rawatan laser


Fungsi Antioksidan Untuk Hilangkan Jeragat

  • Antioksidan berfungsi untuk meneutralkan radikal bebas dan menghalang kerosakan sel akibat serangan radikal bebas. 
  • Radikal bebas ada di mana-mana, dari badan kita sendiri dan juga dari persekitaran - pencemaran air, udara dan sinar matahari.
  • Radikal bebas akan menyerang sel badan yang sihat dan merosakkan sel. 
  • Kerosakan sel ini bukan hanya berlaku di lapisan luar sel, tetapi rosak sampai ke DNA sel
  • Sel yang rosak ini menjadi terbakar, membentuk jeragat, dan menjadikan kulit kita lebih hitam dan kelihatan tua dari usia
  • Paling bahaya, kerosakan sel akibat serangan radikal bebas boleh menyebabkan kanser!
  • Jenis Antioksidan: Beta carotene, lutein, lycopene, selenium, vitamin A, Vitamin C, Vitamin E
Baca:

Sumber:

Resveratrol Tinggi Antioksidan

  • Resveratrol - sejenis antioksidan yang berkuasa, dihasilkan oleh sesetengah tumbuhan untuk melindungi mereka dari tekanan persekitaran seperti serangan serangan patogen
  • Resveratrol dihasilkan oleh tumbuhan yang mengandungi polyphenol
  • Mengandungi antioksidan lebih tinggi daripada vitamin C dan vitamin E
  • Banyak ditemui dalam kulit anggur, wine merah, jus anggur, kacang tanah, blueberry, bilberry dan cranberry
  • Fungsi resveratrol ialah melawan jangkitan kulat, radiasi ultraungu, dan tekanan
  • Kandungan antioksidan yang tinggi dalam resveratrol mampu meneutralkan radikal bebas dari terus merosakkan sel dan mampu merencat pertumbuhan sel kanser



Sumber: 


Vivix - Antioksidan Paling Berkuasa Di Dunia

  • Vivix diekstrak dari sumber semulajadi, 100% selamat dan halal
  • Vivix mempunyai kandungan antioksidan yang tinggi dari resveratrol 
  • Fungsi vivix 10x lebih hebat dari resveratrol semata-mata
  • Bahan semulajadi dalam vivix: Polygonum Cuspidatum, Muscadine Grape, European Elderberries dan Purple Carrot
  • Polygonum Cuspidatum (Japanese Knotweed) - tinggi dengan kandungan resveratrol dengan tahap ketulenan mencecah 98% (sangat berkualiti)
  • Muscadine Grape - anggur luar biasa yang mencapai saiz sebesar bola golf. Anggur Muscadine mengandungi tahap polyphenol yang berkali ganda lebih tinggi dari anggur lain. Jadi, kandungan resveratrol juga tinggi
  • European Elderberries - tinggi kandungan anthocyanin, sejenis antioksidan yang kuat. 
  • Purple Carrot - mengandungi beta karotena yang tinggi, setaraf dengan anthocyanin dalam European Elderberries.
  • Lebih hebat dari Vitamin C dan Vitamin E
  • Mampu menghilangkan jeragat tanpa kesan sampingan. Lebih selamat dari ubat jeragat sintetik
  • Melindungi kulit dari Sinar UV A dan UV B yang merosakkan kulit dan menyebabkan jeragat





Baca:


Perbandingan Kandungan Resveratrol Vivix

  • Vivix mengandungi 10 kali ganda resveratrol dari resveratrol sahaja
  • Satu sudu teh vivix mengandungi jumlah resveratrol bersamaan 100 gelas wain merah
  • Satu sudu teh vivix mengandungi jumlah resveratrol bersamaan 22 pil resveratrol
  • Jika dibandingkan dengan harga sebotol vivix, ia terlalu murah dengan khasiat premium yang ditawarkan




Testimoni Hilangkan Jeragat Cepat Dengan Vivix Shaklee

cara hilangkan jeragat cepat dengan vivix shaklee

cara hilangkan jeragat cepat dengan vivix shaklee

rahsia kecantikan artis malaysia

Konsultasi Kulit Jeragat

Hubungi Miza 0199363759 untuk order vitamin jeragat dan konsultasi hilangkan jeragat dengan berkesan. 

Jaminan Miza - cara makan yang betul dan servis tiptop untuk pelanggan Miza :)
Baca: Konsultasi Tip Top (Klik sini)


*****
 

Shaklee Independent Distributor
Nor Amizah Azid
SID 1237984 (Mohamed Afiq)
0199363759

Ingin menjana pendapatan bermodal rendah dengan Shaklee?
Sertai Miza dalam group rahsia Miza untuk mengetahui bagaimana Miza menjana pendapatan dari rumah. 
Bimbingan diberikan sehingga berjaya mencapai pendapatan yang diingini

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...