Ibu Gojes: December 2016

Thursday, December 22, 2016

Cara Jadi Ahli Shaklee PERCUMA, SENANG JE!

Assalamu'alaikum w.r.t

Malaysia Dilanda Tsunami!

Perasan tak, Malaysia sekarang dilanda tsunami? Eh, ada tsunami ke?
Ada. Tsunami Shaklee :)

Tsunami Shaklee menyebabkan Newsfeed di Facebook dan Instagram dipenuhi dengan gambar, testimoni dan info berkaitan produk Shaklee - Vitamin, Skincare dan Penjagaan Rumah.
Carian produk Shaklee di google juga tidak kurang hebatnya. Beribu-ribu blog pengedar Shaklee keluar bila search pasal produk Shaklee.

Ramai yang mengakui keberkesanan produk Shaklee dalam mengatasi masalah kesihatan dan kecantikan. Tak hairanlah beribu-ribu testimoni yang keluar. Testimoni ni bukan main tulis je tau, sebab produk Shaklee sangat menitikberatkan kualiti. Setiap produk menjalani beratus-ratus kajian saintifik sebelum dipasarkan.



Always Work, Always Safe, Always Green (Sentiasa Berkesan, Sentiasa Selamat, Sentiasa Mesra Alam) adalah trademark Shaklee. Shaklee bukan suka-suka tau letak trademark 'always' (sentiasa) tu. Semua produk Shaklee disokong oleh landmark study untuk membuktikan trademark Shaklee 'always' tu boleh dipakai. Landmark study tu apa pulak?

Apakah Landmark Study?

Landmark Study ialah satu kajian yang dijalankan oleh sekumpulan saintis terhadap 3 golongan:
1. Golongan yang langsung tidak mengamalkan makanan tambahan (supplement)
2. Golongan yang mengamalkan makanan tambahan jenama lain
3. Golongan yang mengamalkan makanan tambahan jenama Shaklee

Suka atau pun tidak, keputusan landmark study tetap akan dikeluarkan walaupun tidak berpihak kepada Shaklee. Haaa letak parang kat tengkuk sendiri la tu kalau produk tak bagus kan?

Apakah Penemuan Landmark Study?

Secara umumnya, golongan yang tidak mengamalkan apa-apa supplement mempunyai tahap kesihatan yang lebih baik berbanding golongan yang mengamalkan supplement jenama lain. Golongan yang mengamalkan supplement Shaklee mempunyai tahap kesihatan yang lebih baik dari golongan yang mengamalkan supplement jenama lain dan golongan yang langsung tidak mengamalkan supplement



Sumber: Shaklee Landmark Study

Kesimpulan

Trademark Shaklee 'Always' terbukti boleh digunapakai kerana sememangnya produk Shaklee Always Work, Always Safe, Always Green (Sentiasa Berkesan, Sentiasa Selamat, Sentiasa Mesra Alam). Hanya Shaklee satu-satunya syarikat supplement yang berani buat landmark study dan membuktikan produk Shaklee adalah supplement terbaik di dunia.

Rugilah kan tak jadi pengguna produk Shaklee. Produk berkualiti tinggi yang disokong oleh kajian saintifik.

Rugi jugaklah kan dah jadi pengguna produk Shaklee tapi tak daftar sebagai ahli Shaklee.


Keistimewaan Menjadi Ahli Shaklee

cara jadi ahli shaklee percuma


cara jadi ahli shaklee percuma



Macam mana cara jadi ahli Shaklee?

Ada dua cara untuk jadi ahli Shaklee - berbayar dan tidak berbayar.

1. Berbayar - Daftar ahli Shaklee dengan harga hanya RM79,50
2. Tak Berbayar - Beli produk bernilai 200uv ke atas anda layak menjadi ahli Shaklee secara PERCUMA!.


Apa yang boleh dibeli untuk cukupkan 200 UV?

Cadangan produk bernilai 200UV (lebih kurang RM680)
1. 2 botol Vivix
2. 3 kotak Collagen Powder
3. 1 botol Vivix  + 1 Spot Whitening Treatment + 1 botol SR Vita C Plus + 1 botol GLA Complex
4. 1 botol Vivix + 1 kotak Collagen Powder + 1 Spot Whitening Treatment
5. 1 botol Vivix + 1 kotak Collagen Powder + 1 botol Herblax
6. Set Prenatal (Hamil)
7. Set Postnatal (Berpantang / Menyusu)
8. Dan lain-lain: hubungi Miza untuk keterangan lanjut



Konsultasi Produk Shaklee



Hubungi Miza 019-9363759 untuk daftar sebagai ahli Shaklee dengan konsultasi produk Shaklee yang terbaik di Malaysia!
Jaminan Miza - cara makan yang betul dan servis tiptop untuk pelanggan Miza :)
Baca: Konsultasi Tip Top (Klik sini)


***** 


Shaklee Independent Distributor
Nor Amizah Azid
SID 1237984 (Mohamed Afiq)
0199363759

Ingin menjana pendapatan bermodal rendah dengan Shaklee?
Sertai Miza dalam group rahsia Miza untuk mengetahui bagaimana Miza menjana pendapatan dari rumah.
Bimbingan diberikan sehingga berjaya mencapai pendapatan yang diingini.
Baca selanjutnya...

Wednesday, December 21, 2016

Cara Memilih Kolagen Terbaik Untuk Kekalkan Kecantikan Wajah

Assalamu'alaikum w.r.t

Kita semua tahu kolagen sangat penting untuk kulit cantik. Kolagen menegang, mencerah dan menjadikan kulit kita lebih sihat.

Badan kita diperbuat daripada 60% kolagen. Namun semakin meningkat usia kita, semakin berkurangan penghasilan kolagen dalam badan kita.

Sebab itulah kita perlu mengamalkan makanan tambahan berasaskan kolagen untuk menampung kehilangan kolagen dari badan kita

Golongan wanita yang paling teruja dengan khasiat kolagen. Suka cuba macam-macam produk kolagen. Ada minuman kolagen, sabun kolagen, serbuk kolagen dan kosmetik yang mengandungi kolagen.

Ramai yang main cuba je produk kolagen tanpa usul periksa mana datangnya sumber kolagen, adakah produk yang digunakan betul-betul mengandungi kolagen dan selamat digunakan?

Miza kongsikan bagaimanakah cara memilih kolagen terbaik untuk kekalkan kecantikan wajah dalam entry ni.


kepentingan kolagen untuk kulit cantik


1. Jenis Pengambilan Kolagen


  • Pilih kolagen dalam bentuk makanan / minuman
  • Pengambilan kolagen secara oral (makan/minum) adalah lebih baik berbanding kolagen yang disuntik
  • Ini dapat memastikan sintesis enzim yang akan mengoptimumkan serapan kolagen ke dalam tubuh
  • Shaklee Collagen Powder adalah dalam bentuk serbuk dan cara terbaik diminum adalah bancuh bersama minuman kegemaran kurang kalori
Cara minum kolagen dengan vivix

2. Kadar Penyerapan Kolagen 

  • Pilih kolagen yang mempunyai kadar penyerapan yang tinggi untuk mendapat hasil terbaik tanpa pembaziran
  • Jisim molekul kolagen biasa yang ditemui di pasaran adalah 300 000 Dalton dan sukar diserap oleh badan
  • Jisim molekul kolagen Shaklee adalah 1000 Dalton sahaja, sangat mudah diserap oleh badan dan membantu meningkatkan sintesis kolagen pada lapisan dermis dengan lebih berkesan
  • Apabila kolagen mudah diserap oleh badan, kesan pengambilan kolagen akan menjadi lebih efektif
kolagen berkesan tanpa side effect merbahaya


3. Ketulenan Dan Kualiti Kolagen

  • Pilih kolagen yang diperbuat dari sumber semulajadi dengan kualiti terbaik
  • Shaklee Collagen Powder diperbuat daripada sisik ikan merah dan diperkaya dengan 7 bahan utama - Kolagen ikan, Ekstrak biji Camelia Japonica, Ekstrak Pfaffia (ginseng Brazil), Vitamin B, Vitamin C, Ekstrak kekerang dan Lactobacillus Acidphilus
  • Shaklee Collagen Powder mengandungi 4000mg kolagen asli dari RSS (Red Sniper Scale - Sisik Ikan Merah)
  • Ikan merah adalah haiwan yang tahan tekanan tinggi. Ia hidup sehingga 4000 meter di dasar laut dalam
  • Kalau manusia berenang sampai 4000 meter di laut dalam, sudah pasti tersiat kulit dan pecah semua saluran darah dalam badan kita
  • Lihatlah betapa kuatnya sisik ikan merah yang mampu menampung tekanan sehingga 20 paun tanpa sebarang masalah


cara memilih kolagen terbaik di pasaran untuk kecantikan wajah
cara memilih kolagen terbaik di pasaran


4. Tahap Keberkesanan Kolagen

  • Pilih kolagen yang terbukti berkesan. Lagi bagus kalau ada kajian saintifik yang menyokong setiap testimoni yang diberi
  • Shaklee Collagen Powder terbukti berkesan dalam hanya 8 minggu penggunaan melalui kajian sintifik yang dijalankan
  • 90% membuktikan kulit semakin lembab, 75% membuktikan kekesatan dan kekeringan kulit berkurang dan 71% membuktikan penampilan keseluruhan bertambah baik
  • Kesan pengambilan kolagen bukan sahaja dapat dilihat di kulit muka bahkan keseluruhan tubuh badan kita
serbuk kolagen terbukti berkesan mengekalkan kecantikan dan awet muda

serbuk kolagen terbaik di pasaran


5. Mempunyai Ciri Istimewa Yang Tiada Pada Kolagen Lain


  • Kolagen mempunyai emolient yang unggul dan boleh mengunci kelembapan berpanjangan 
  • Kolagen mempunyai antioksidan yang tinggi untuk melambatkan proses penuaan
  • Kolagen mempunyai elemen Vitamin B untuk membantu sistesis atau pembentukan kolagen dari tubuh kita sendiri
  • Kolagen mengandungi glucosamina yang penting untuk memelihara kesihatan sendi
  • Kolagen mempunyai bahan yang merangsang penghasilan Asid Hyluronic yang berfungsi mengikat kolagen dengan serat yang elastin. Kulit mendapat kesan yang lebih tegang
  • Kolagen selamat dan tidak bertoksin
  • Shaklee Collagen Powder bukan hanya kolagen semata-mata, ia mengandungi 7 bahan utama yang lain
ramuan premium dalam shaklee collagen powder


Promosi Shaklee Collagen Powder Disember 2016


Berikut adalah senarai promosi untuk Shaklee Collagen Powder. Promosi ni sah sehingga 31 Disember 2016 sahaja

1. Beli 2 kotak diskaun 5%
    Jimat 120.84


2. Beli 4 kotak diskaun 5% + 5%
  • Belian dengan harga ahli (15-20% lebih murah, jimat RM254.40)
  • PERCUMA Keahlian Shaklee bernilai RM68.90
  • PERCUMA Kos Penghantaran bernilai RM10.60
  • Cash Back RM43
  • TOTAL JIMAT: >RM300


3. Beli 6 PERCUMA 1
  • Belian dengan harga ahli (15-20% lebih murah, jimat RM381.60)
  • PERCUMA 1 Kotak Shaklee Collagen Powder bernilai RM315.88
  • PERCUMA Keahlian Shaklee bernilai RM68.90
  • PERCUMA Kos Penghantaran bernilai RM10.60
  • CASH BONUS bernilai RM110
  • TOTAL JIMAT: >RM800

Selalunya memang ramai pakat borong beli 7 kotak Shaklee Collagen Powder sebab sangat berbaloi! Bayangkan, jimat lebih RM800. Bila lagi nak borong, masa ni la kan ;)






Baca: 



Testimoni Shaklee Collagen Powder








Konsultasi Kulit Cantik

Hubungi Miza 0199363759 untuk order vitamin kulit cantik dan konsultasi kekal awet muda dengan berkesan.

Jaminan Miza - cara makan yang betul dan servis tiptop untuk pelanggan Miza :)
Baca: Konsultasi Tip Top (Klik sini)


***** 


Shaklee Independent Distributor
Nor Amizah Azid
SID 1237984 (Mohamed Afiq)
0199363759

Ingin menjana pendapatan bermodal rendah dengan Shaklee?
Sertai Miza dalam group rahsia Miza untuk mengetahui bagaimana Miza menjana pendapatan dari rumah.
Bimbingan diberikan sehingga berjaya mencapai pendapatan yang diingini.
Baca selanjutnya...

Monday, December 19, 2016

Nak Hilangkan Jeragat Cepat? Cuba Krim Jeragat Ni Tengok Apa Jadi

Assalamu'alaikum w.r.t

Jeragat bertempek di muka bukanlah sesuatu yang dibanggakan.
Sehabis boleh nak hilangkan jeragat.
Jeragat tebal di muka mengurangkan keyakinan diri wanita, baik yang bekerjaya atau surirumah.
Kerana fitrah semua wanita ingin cantik, tak kira pangkat atau usia.

Maka sehabis boleh bertungkus-lumus cuba macam-macam produk hilangkan jeragat degil.
Dengan harapan jeragat hilang cepat.
Produk telan dah cuba, produk sapu pun dah cuba.
Tapi kesan tetap tiada.

Krim Jeragat Semulajadi Bantu Wanita Kembali Ceria. Atau Duka?

hilangkan jeragat cepat dengan produk dijamin berkesan

Ramai wanita cantik di luar sana menderita akibat masalah jeragat gara-gara terlalu obses dengan produk kecantikan ekspres.
Sapu krim ni jeragat akan hilang sepantas 3 hari.
Siapa yang tak teruja kan?
3 hari je jeragat tebal hilang, magic!

3 hari pertama tu elok la jeragat 'hilang'.
Tapi yang peliknya makin lama makin banyak pulak jeragat.
Dah jadi kronik.

Masa beli krim jeragat di toko jamu tak sangka pula masalah jeragat akan bertambah parah.
Tak terfikir pun nak check dulu apa kandungan krim jeragat yang dibeli.
Selamat ke tak. Diluluskan KKM ke tak?

NutriWhite Spot Whitening Treatment


  • Krim jeragat semulajadi tanpa kesan sampingan membahayakan
  • Bebas dari bahan kimia merbahaya
  • Diuji secara saintifik
  • Memudarkan tompok jeragat dengan cepat
  • Menghalang jeragat baru tumbuh
  • Kulit di bahagian jeragat menjadi cerah
  • Menyegarkan kulit dan menjadikan kulit kelihatan segar
  • Menghaluskan dan melembutkan kulit
  • Kulit menjadi tegang kesan dari Vitamin C Semulajadi di dalamnya
  • Kesan jeragat atau parut pulih dengan cepat
jeragat hilang cepat dengan spot whitening treatment



produk kecantikan bebas bahan kimia merbahaya

produk hilangkan jeragat dengan selamat


Testimoni NutriWhite Spot Whitening Treatment

hilangkan jeragat cepat dengan krim dijamin selamat

hilangkan jeragat cepat dengan krim jeragat semulajadi


Konsultasi Kulit Jeragat

Hubungi Miza 0199363759 untuk order vitamin jeragat dan konsultasi hilangkan jeragat dengan berkesan.

Jaminan Miza - cara makan yang betul dan servis tiptop untuk pelanggan Miza :)
Baca: Konsultasi Tip Top (Klik sini)


*****

Shaklee Independent Distributor
Nor Amizah Azid
SID 1237984 (Mohamed Afiq)
0199363759

Ingin menjana pendapatan bermodal rendah dengan Shaklee?
Sertai Miza dalam group rahsia Miza untuk mengetahui bagaimana Miza menjana pendapatan dari rumah.
Bimbingan diberikan sehingga berjaya mencapai pendapatan yang diingini
Baca selanjutnya...

Thursday, December 15, 2016

Cara Memilih Pengedar Shaklee Terbaik Seluruh Malaysia - Jaminan Servis Tip Top :)

Assalamu'alaikum w.r.t
Sekarang ni Malaysia dilanda tsunami Shaklee. Dekat Facebook penuh newsfeed pasal produk Shaklee. Instagram pun tak kurang hebatnya. Di google pun, bila taip pasal produk Shaklee, beribu keluar list blog dan website yang menjual produk Shaklee.
Ramai pengedar Shaklee rupanya kat Malaysia ni. Yelah, Shaklee bukan setakat offer untung runcit je untuk Pengedar, macam-macam bonus pun ada - Car Bonus, Cash Bonus dan Convention Bonus. Siapa yang tak nak kan? 
Produk high demand; permintaan vitamin Shaklee terlalu tinggi, jadi tak susah pun nak jual vitamin Shaklee ni. Ramai yang dah tahu keberkesanan produk Shaklee dalam mengatasi pelbagai masalah kesihatan dan juga kecantikan. Produk Shaklee dijamin berkesan, selamat dan mesra alam.
Tak hairanlah ramai yang berlumba-lumba jual produk Shaklee. Sebagai pengguna / bakal pengguna produk Shaklee, anda sudah pasti tertanya-tanya: 
Bagaimanakah cara memilih pengedar Shaklee Terbaik?
Anda sudah pasti tidak mahu menjadi seperti seorang akak ni yang kecewa dengan produk Shaklee




Produk Shaklee Mengecewakan | Puan Pasti Tidak Percaya!
Puan mungkin tak percaya tapi Miza ada cerita pasal sorang akak ni yang sangat kecewa dengan produk Shaklee.
Dalam 2-3 hari lepas Miza dapat whatsapp dari sorang akak. Ayat mula- mula dah nampak akak ni stress. Dia kata dia dah beli banyak vitamin Shaklee.
Dah habis beratus ringit dah. Dalam RM 600 jugak la katanya. Ada vitamin C 500mg, Vitamin E Complex, Vivix dan vitamin Shaklee lain.
Dia dah makan dekat 3 bulan dah tapi macam tak ada kesan sangat. Sebab dia study produk Shaklee ni bagus. Research saja cecah RM 1 Billion. Tapi takkan la kesan dia slow sangat macam kura- kura. Beli dah lah mahal.
Huh ! Frust betol !Jadi dia tak puas hati. Dia pun Google la cari pengedar Shaklee yang lain. Tup ! Tup! jumpa blog Miza ni.
Long story short, Miza pun tanya macam mana akak makan ? Sebab dari list produk yang akak ni beli untuk masalah tu MACAM NAK TEPAT DAH.
Akak tu jawab : ” Pengedar tu ajar akak makan ikut botol je Miza. Bila akak tanya dia ulang lagi ‘ ikut botol je’. Jadi akak pun ikut la “
Miza pun ‘sengih’ sambil jawab whatsapp akak ni. End of story….

3 Cara Memilih Pengedar Shaklee Terbaik

1. Layanan Mesra Pelanggan dan Servis Pantas

pengedar shaklee terbaik Malaysia

pengedar shaklee terbaik Malaysia


2. Konsultasi Selepas Belian (After Sale Servis)

pengedar shaklee terbaik Malaysia
pengedar shaklee terbaik Malaysia



3. Pengetahuan Mendalam Tentang Produk Shaklee dan Kesihatan Umum

pengedar shaklee terbaik Malaysia

pengedar shaklee terbaik Malaysia

 

Konsultasi Terbaik Produk Shaklee

Hubungi Miza 0199363759 untuk order Produk Shaklee dengan konsultasi terbaik

Jaminan Miza - cara makan yang betul dan servis tiptop untuk pelanggan Miza :)



*****


Shaklee Independent Distributor
Nor Amizah Azid
SID 1237984 (Mohamed Afiq)
0199363759

Ingin menjana pendapatan bermodal rendah dengan Shaklee?
Sertai Miza dalam group rahsia Miza untuk mengetahui bagaimana Miza menjana pendapatan dari rumah.
Bimbingan diberikan sehingga berjaya mencapai pendapatan yang diingini

Baca selanjutnya...

Wednesday, December 14, 2016

Cara Terakhir Hilangkan Jeragat - Kebaikan Vivix Menghilangkan Jeragat Kronik

Dah berapa banyak duit dihabiskan untuk hilangkan jeragat?
Dah berapa lama pakai produk hilangkan jeragat tapi masih tak ada perubahan?

Macam-macam dah cuba
Krim jeragat dah sapu
Ubat jeragat dah telan

TAPI,

Hari berganti hari, jeragat makin tebal
Bulan berganti bulan, masih tak ada kesan

Dah hampir putus asa hilangkan jeragat, tapi tetap nak hilangkan jeragat sebab malu dan keyakinan diri tergugat.

Makin lama tengok jeragat tebal di muka makin sakit hati dibuatnya.
Makin lama makin stress!



Jangan stress-stress, nanti muka cepat berkedut lekas tua. Tambah lagi satu masalah 𝨿𝨿
Rileks la, vivix kan ada :)

Nak cuba produk hilangkan jeragat yang dijamin berkesan ni tak?
Apa istimewanya produk hilangkan jeragat cepat secara short cut ni?

cara terakhir hilangkan jeragat kronik
Baca:
Vivix Shaklee - Khasiat dan Keistimewaan Yang Pasti Buat Anda Teruja
Vivix Shaklee - 4 Fungsi Luar Biasa Untuk Merawat Sel dan Melawan Penuaan
Atasi Masalah Kulit Rosak Dengan Vivix - Rawat Dari Sekecil-kecil Sel


Kebaikan Vivix Menghilangkan Jeragat Kronik

  • Jeragat ialah sejenis inflamasi kulit. Asasnya, ia disebabkan oleh kesan radikal bebas. 
  • Radikal bebas adalah sebatian yang kekurangan elektron, tersangat reaktif dan tidak stabil.
  • Radikal bebas menyerang sel yang sihat dan 'mencuri' tenaga sel yang sihat untuk meneutralkan diri sendiri dan menjadi lebih stabil.
  • Tindak balas kimia ini akan membentuk reaksi rantai atau 'chain reaction'. 
  • Chain reaction terjadi apabila hasil tindak balas yang meneutralkan radikal bebas tadi bertindakbalas secara berterusan sesama sendiri dan menghasilkan lebih banyak radikal bebas.
  • Tindak balas kimia dalam badan kita yang drastik ini akan melemahkan sel badan kita, seterusnya sel akan menjadi rosak dan mati
  • Radikal bebas yang berlebihan menyebabkan penghasilan melanin menjadi tidak normal
  • Sebenarnya, kulit kita bertindak balas secara semulajadi untuk melawan sinar UV dengan menghasilkan melanin (pigmen gelap) dengan lebih banyak. Terlebih banyak sehingga terjadinya jeragat. 
  • Jeragat akan menebal terutamanya di kulit yang terkena matahari. Ia kemudiannnya menjadi semakin kronik bila berlaku ‘sunburn’.
  • Oleh itu, pengambilan Vivix akan membantu mengawal lambakan radikal bebas pada kulit.
  • Selain dari itu, resveratrol yang ada di dalam Vivix juga diuji 95% dapat menghalang kerosakan sel yang menyebabkan jeragat
  • Ia  meneutralkan kesan sinar UV pada kulit. 
  • Jeragat yang gelap akan sembuh dan semakin cerah dengan lebih cepat.

Baca:


Keistimewaan Vivix Berbanding Antioksidan Lain

  • Vivix adalah antioksidan yang paling berkuasa di dunia
  • Mengandungi Resveratrol yang sangat tinggi dengan kandungan antioksidan
  • Antioksidan berfungsi meneutralkan radikal bebas yang tidak stabil dan sangat reaktif
  • Radikal bebas yang menyerang sel kulit akan menjadikan sel kulit lemah dan mudah rosak, seterusnya mati. Sel mati lama-lama akan membentuk jeragat.
  • Vivix berupaya menghilangkan jeragat seawal 2 minggu tanpa kesan sampingan
  • Mendapat bonus badan bertambah sihat dan kekal awet muda :)




Baca:
Cara Hilangkan Jeragat Cepat - Terbukti Lebih Baik Dari Rawatan Laser
Cara Atasi Masalah Jeragat Cepat - Kebaikan Antioksidan Menghapus Jeragat Degil


Cara Terakhir Hilangkan Jeragat Dengan Vivix - Video Review







Ringkasan video:
  • Resveratrol mengandungi 97% antioksidan untuk melawan kerosakan sel, Vitamin C 30% dan Vitamin E 57%
  • Vivix mengandungi campuran resveratrol dan polyphenol yang 13 kali ganda lagi berkesan untuk melawan kerosakan sel
  • Vivix untuk kesihatan menyeluruh - ada customer yang dah lama tak period datang period balik
  • Vivix menghalang 4 mekanisma penuaan sel


Add-On: Krim Jeragat Semulajadi


Testimoni Hilangkan Jeragat Dengan Vivix

cara terakhir hilangkan jeragat dengan vivix


Hilangkan jeragat dalam masa 2 minggu tanpa side effect


Konsultasi Kulit Jeragat

Hubungi Miza 0199363759 untuk order vitamin jeragat dan konsultasi hilangkan jeragat dengan berkesan.

Jaminan Miza - cara makan yang betul dan servis tiptop untuk pelanggan Miza :)
Baca: Konsultasi Tip Top (Klik sini)


*****

Shaklee Independent Distributor
Nor Amizah Azid
SID 1237984 (Mohamed Afiq)
0199363759

Ingin menjana pendapatan bermodal rendah dengan Shaklee?
Sertai Miza dalam group rahsia Miza untuk mengetahui bagaimana Miza menjana pendapatan dari rumah.
Bimbingan diberikan sehingga berjaya mencapai pendapatan yang diingini
Baca selanjutnya...

Tuesday, December 13, 2016

Cara Atasi Masalah Jeragat Dengan Berkesan - Kebaikan Kolagen Menghapus Jeragat Degil

Hari-hari pandang cermin dengan wajah suram, sambil otak ligat berfikir
"Bagaimanakah cara atasi masalah jeragat dengan berkesan?"

Hari-hari pergi kerja jalan tunduk je, risau kawan tegur jeragat tebal di pipi.
Bos suruh present pun nak tak nak je cakap kat depan, malu orang duk tenung muka berjeragat

Apa lagi yang perlu aku buat?
Berapa lama lagi baru nampak kesan?

Makan ubat jeragat dah
Sapu krim jeragat pun dah

Produk hilangkan jeragat yang murah dah cuba
Produk hilangkan jeragat yang mahal pun dah cuba




Produk hilangkan jeragat dengan cepat dan berkesan ni je yang belum cuba
Produk apa tu?


serbuk kolagen terbaik di pasaran


Baca:Punca Jeragat Degil dan Cara Atasinya Dengan BerkesanCara Hilangkan Jeragat Cepat - Terbukti Lebih Baik Dari Rawatan LaserCara Hilangkan Jeragat Cepat Tanpa Rawatan Laser
Cara Hilangkan Jeragat Tebal Di Muka - Kembalikan Keyakinan Diri Dengan Set Jeragat Premium


Kekurangan Kolagen Dalam Kulit Menyebabkan Jeragat

Apakah Kolagen?

  • Sejenis protein yang memegang badan kita, bertindak seperti gam yang melekatkan seluruh isi tubuh kita
  • Kolagen terdapat di dalam tulang, otot, kulit dan tendon yang memberikan kekuatan dan struktur kepada badan kita
  • Badan kita terdiri daripada 20% protein, dan 30% daripada protein itu adalah kolagen
  • Terdapat sekurang-kurangnya 16 jenis kolagen, 80-90% kolagen dalam badan kita terdiri daripada kolagen jenis I, II dan III
  • Kolagen juga berfungsi untuk menggantikan sel kulit yang mati
  • Penghasilan kolagen semakin merosot apabila usia meningkat dan pendedahan kepada sinar UV matahari dan faktor persekitaran lain


Apakah Kesan Kekurangan Kolagen?


Kesan kekurangan kolagen dalam badan kita

Bagaimanakah Kolagen Menghilangkan Jeragat?

  • Kolagen memperbaiki tona warna kulit menjadi lebih sekata
  • Kolagen membantu memudarkan bintik gelap akibat jeragat
  • Kolagen membantu membaiki kulit secara semulajadi dan menghilangkan kesan jeragat degil


Apakah Keistimewaan Shaklee Collagen Powder?

keistimewaan shaklee kolagen powder berbanding jenama lain

1. Penyerapan sangat baik!SCP mempunyai berat molekul yang sangat sangat rendah iaitu 1000 Dalton berbanding yang kolagen biasa di pasaran; 300,000 Dalton. Berat molekul yang sangat rendah membantu SCP diserap masuk lebih sempurna, mudah dan efiksyen ke dalam kulit 👍

2. Kolagen Tulen dan Kualiti Tinggi!SCP terdiri drpada 4000mg* RSS (Red Snapper Scale) dari laut dalam yang mempunyai kolagen yang sangat tulen dan kualiti sangat tinggi.
*Berbanding kolagen di pasaran hanya berkadar 1000-3000mg shj


3. Terbukti dalam 8 minggu!Berdasarkan kajian, SCP yang diambil melalui Oral / Makan / Minum akan memberi kesan tambahbaik pada keadaan keseluruhan kulit dr segi kelembapan, kegebuan, keanjalan, kecerahan, ketegangan dalam masa 8 minggu; yang penting konsisten ambil hari-hari SCP ni.



Promosi Shaklee Collagen Powder Disember 2016

Berikut adalah senarai promosi untuk Shaklee Collagen Powder. Promosi ni sah sehingga 31 Disember 2016 sahaja

1. Beli 2 kotak diskaun 5%
  • Jimat 120.84


2. Beli 4 kotak diskaun 5% + 5%

  • Belian dengan harga ahli (15-20% lebih murah, jimat RM254.40)
  • PERCUMA Keahlian Shaklee bernilai RM68.90
  • PERCUMA Kos Penghantaran bernilai RM10.60
  • Cash Back RM43
  • TOTAL JIMAT: >RM300


3. Beli 6 PERCUMA 1
  • Belian dengan harga ahli (15-20% lebih murah, jimat RM381.60)
  • PERCUMA 1 Kotak Shaklee Collagen Powder bernilai RM315.88
  • PERCUMA Keahlian Shaklee bernilai RM68.90
  • PERCUMA Kos Penghantaran bernilai RM10.60
  • CASH BONUS bernilai RM110
  • TOTAL JIMAT: >RM800

Selalunya memang ramai pakat borong beli 7 kotak Shaklee Collagen Powder sebab sangat berbaloi! Bayangkan, jimat lebih RM800. Bila lagi nak borong, masa ni la kan ;)




shaklee collagen powder murah


Baca:

Add-On: Krim Jeragat Semulajadi


Testimoni Hilangkan Jeragat Dengan Shaklee Collagen Powder

cara hilangkan jeragat cepat dengan kolagen

cara hilangkan jeragat cepat dengan kolagen shaklee

cara hilangkan jeragat cepat dengan shaklee collagen powder


Konsultasi Kulit Jeragat

Hubungi Miza 0199363759 untuk order vitamin jeragat dan konsultasi hilangkan jeragat dengan berkesan.

Jaminan Miza - cara makan yang betul dan servis tiptop untuk pelanggan Miza :)
Baca: Konsultasi Tip Top (Klik sini)


***** 


Shaklee Independent Distributor
Nor Amizah Azid
SID 1237984 (Mohamed Afiq)
0199363759

Ingin menjana pendapatan bermodal rendah dengan Shaklee?
Sertai Miza dalam group rahsia Miza untuk mengetahui bagaimana Miza menjana pendapatan dari rumah.
Bimbingan diberikan sehingga berjaya mencapai pendapatan yang diingini.


Baca selanjutnya...

Sunday, December 11, 2016

Cara Atasi Masalah Jeragat Dengan Cepat - Kebaikan Antioksidan Menghapus Jeragat Degil

Nak hilangkan jeragat tebal di muka tapi selalu kecewa?
Nak cuba produk hilangkan jeragat dengan berkesan tapi tak yakin?

Dah bertahun-tahun usaha untuk hilangkan jeragat tapi masih tak ada kesan?
Dah beribu habiskan duit untuk hilangkan jeragat tapi jeragat semakin tebal?

Saya frust dan saya sudah give up.
Biarlah muka saya penuh jeragat macam ni.
Saya dah malas ambil peduli.

hilangkan jeragat dengan berkesan


Anda serius?
Anda pasti nak biarkan jeragat bermaharaja lela di muka anda?
Anda yakin ini yang anda inginkan setelah apa yang anda lalui selama ini?

Jangan putus asa sekarang, masih ada jalannya. Dunia belum berakhir :)

Pertama sekali, anda perlu fahamkan bagaimana jeragat terjadi. Kemudian, barulah anda tahu bagaimana caranya untuk menghilangkan jeragat dengan berkesan.


Baca:
Punca Jeragat Degil dan Cara Atasinya Dengan Berkesan
Cara Hilangkan Jeragat Cepat - Terbukti Lebih Baik Dari Rawatan Laser
Cara Hilangkan Jeragat Cepat Tanpa Rawatan Laser
Cara Hilangkan Jeragat Tebal Di Muka - Kembalikan Keyakinan Diri Dengan Set Jeragat Premium

Sinar UV Matarahari Penyebab Utama Jeragat

Bagaimana Sinar UV Matahari Menyebabkan Jeragat?
  • Jeragat terjadi apabila terdapat peningkatan melanin dalam kulit badan kita
  • Melanin dihasilkan oleh sel melanocytes yang akan menentukan warna kulit seseorang individu
  • Apabila badan kita terdedah kepada sinar UV Matahari, melanin akan menyerap sinaran UV untuk menghalang kerosakan kulit
  • Pendedahan kepada sinar UV Matahari yang kerap akan menyebabkan sel melanocytes menjadi terlalu reaktif dan menyebabkan penghasilan melanin yang banyak
  • Melanin yang berlebihan akan menyebabkan bintik-bintik keperangan (jeragat) mula terbentuk
  • Terlalu kerap terdedah kepada sinar matahari akan menyebabkan kulit terbakar dan menjadi 'sunburn'
  • Kesan terbakar yang tak dirawat akan menyebabkan jeragat merebak dan menjadi semakin banyak dan menebal

Sumber: www.illuminatural6i.com



Bagaimana Radikal Bebas Merosakkan Sel Kulit?
  • Pendedahan kepada Sinaran UV Matahari yang keterlaluan akan merosakkan sel kulit
  • Sinaran UV mengandungi radikal bebas yang menyerang dan 'mencuri' tenaga daripada sel lain untuk kepentingan diri sendiri
  • Radikal bebas merupakan atom, molekul atau sebatian yang kekurangan elektron, sangat tidak stabil dan reaktif. 
  • Radikal bebas akan mencari mana-mana molekul dalam badan untuk dipasangkan dengan elektron solonya untuk membentuk sebatian yang lebih stabil.
  • Hal ini akan menyebabkan 'Chain Reaction' di mana hasil dari tindak balas kimia tersebut akan terus bertindak balas sesama mereka dan menghasilkan tindak balas kimia yang lebih drastik.
  • Tindak balas kimia yang drastik akan menyebabkan sel dalam badan kita semakin lemah dan mudah rosak, seterusnya mati dan mengakibatkan kulit kita mudah diserang penyakit. Lebih teruk, kulit kita lebih tinggi risiko untuk mendapat kanser.
  • Sinaran UV matahari menyebabkan paras vitamin C dalam kulit kita merosot sebanyak 30% dan juga menghasilkan radikal bebas
  • Sinaran UV juga menyahaktif reseptor vitamin A. Vitamin A diperlukan untuk replikasi sel yang sihat
  • Radikal bebas menyebabkan penghasilan melanin yang tidak normal dan replikasi sel yang tidak berpasangan




Sumber:
www.searchhomeremedy.com
uniqueverve.com


Bagaimana Antioksidan Melawan Kerosakan Sel Kulit?
  • Antioksidan ialah molekul yang menghalang oksidasi molekul lain
  • Antioksidan berfungsi melawan kerosakan sel akibat serangan radikal bebas yang membahayakan sel badan kita
  • Antioksidan mendermakan elektronnya kepada radikal bebas dan meneutralkannya menjadi molekul oksigen yang stabil
  • Radikal bebas yang dineutralkan tidak lagi membahayakan sel badan kita
  • Sel yang sihat membentuk kulit yang sihat dan melawan penuaan dari peringkat sel




Sumber:
diehardbrain.blogspot.my


Sumber Antioksidan

Vitamin A - membantu menghalang perubahan warna pada pigmen, menggalakkan replikasi sel yang sihat

Vitamin C - membantu mengurangkan kerosakan oksidasi akibat pendedahan kepada sinaran matahari yang membahayakan, dan mengurangkan risiko bintik gelap pada kulit

Vitamin E - membantu mengurangkan kemerahan, kekeringan dan perubahan warna pada kulit, membantu menghalang kerosakan kulit akibat sinaran UV matahari

Vitamin B12 - kekurangan vitamin B12 akan menyebabkan pigmentasi pada kulit

Resrevatrol - antioksidan yang lebih berkuasa dari Vitamin C dan Vitamin E

Vivix - antioksidan yang paling berkuasa didunia, mengandungi 13 kali ganda resrevatrol berbanding resrevatrol semata-mata

Baca: Cara Hilangkan Jeragat Cepat - Terbukti Lebih Baik Dari Rawatan Laser

 
Kalau tak mampu makan makanan yang tinggi kandungan antioksidan, telan je antioksidan Shaklee ni. Terbukti berkesan, selamat dan mesra alam



produk hilangkan jeragat berkesan dan selamat pada kulit

 Add-On: Krim Jeragat Semulajadi


Testimoni Set Jeragat Shaklee


Set D - Vitamin C, Vitamin E dan B-Complex



cara hilangkan jeragat cepat dengan antioksidan semulajadi


cara hilangkan jeragat cepat dengan produk semulajadi



Konsultasi Kulit Jeragat

Hubungi Miza 0199363759 untuk order vitamin jeragat dan konsultasi hilangkan jeragat dengan berkesan. 

Jaminan Miza - cara makan yang betul dan servis tiptop untuk pelanggan Miza :)
Baca: Konsultasi Tip Top (Klik sini)


*****
 

Shaklee Independent Distributor
Nor Amizah Azid
SID 1237984 (Mohamed Afiq)
0199363759

Ingin menjana pendapatan bermodal rendah dengan Shaklee?
Sertai Miza dalam group rahsia Miza untuk mengetahui bagaimana Miza menjana pendapatan dari rumah. 
Bimbingan diberikan sehingga berjaya mencapai pendapatan yang diingini.
Baca selanjutnya...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...