Nak Beli Vivix Murah? Cepat Klik Sini Sebelum Offer Tamat! | Pakar Cantik

Wednesday, January 11, 2017

Nak Beli Vivix Murah? Cepat Klik Sini Sebelum Offer Tamat!

Assalamu'alaikum w.r.t

Ramai yang suka Vivix kan? Sekali cuba memang nak lagi. Tak boleh kalau tak dapat. Sebab apa?

Sebab khasiat Vivix yang super awesome tu lah, ramai yang tergila-gilakan Vivix ni. Apa yang membuatkan Vivix sangat digilai oleh peminat-peminatnya?



Berdasarkan kajian saintifik Professor Harvard University, gabungan Resveratrol dan Polifenol menjadi antioksidan yang 10X LEBIH berkesan.

Kalau nak tahu, ramuan Vivix mengandungi 15 jenis Polifenol dan SUDAH DIPATENKAN, syarikat lain tak boleh tiru. Kalau tiru kena saman!

Vivix adalah antioksidan yang paling berkuasa di dunia ni, mampu melambatkan penuaan dengan membaiki kerosakan sel dari peringkat DNA.

Baiki DNA? Power tak power?
Memang tak ada produk lain melainkan Vivix sahaja.
Dan Vivix hanya boleh didapati dari Pengedar Shaklee sahaja.


Penting ke baiki DNA?

Penting kak! DNA ni jati diri kita, menjadikan kita manusia yang unik. DNA simpan maklumat genetik kita. DNA juga kawal atur sel kita untuk berfungsi dengan sempurna. Kalau DNA rosak, habislah badan kita pun 'rosak' lah jugak.

Bila DNA rosak, sel badan kita pun cepat rosak dan lama-lama akan mati. Bila banyak sel yang mati, badan kita mula diserang penuaan dan tak mampu lagi melawan penyakit. Sebab tu lah sekarang muda-muda pun dah kena penyakit orang tua seperti strok, kencing manis, darah tinggi dan juga kanser.

Sebab badan kita setiap hari terdedah dengan racun dari persekitaran kita. Udara persekitaran yang tercemar dengan asap kenderaan dan asap rokok. Makanan yang kita makan pun boleh jadi racun tau. Sedikit sebanyak masuk dalam badan kita dan perlahan-lahan merosakkan sel badan kita tanpa kita sedari.

Sayur-sayuran dan buah-buahan disembur racun perosak, dibubuh baja kimia. Makanan yang kita masak dengan suhu tinggi dan berulang-ulang sudah termusnah zatnya bahkan minyak masak yang diguna banyak kali juga sudah tidak selamat dimakan. Makanan proses juga turut menyumbang peratusan racun yang tinggi dalam badan kita.

'Racun' ni semua adalah pembunuh senyap kita semua. Serang racun ni dengan antioksidan premium dari Shaklee ni sebelum racun menyerang kita. Lindungi badan kita dengan menjaga pemakanan dan mengamalkan diet yang sihat. Jangan tua sebelum usia!

Keistimewaan Vivix

Vivix dihasilkan dari 4 bahan utama yang sangat bermutu tinggi, mengandungi gabungan resveratrol dan polifenol yang mampu melawan kerosakan sel dengan membaiki DNA. Bayangkan bila DNA badan kita sihat, seluruh badan kita sihat dan kembali bertenaga, juga awet muda!




Baca:
Khasiat dan Keistimewaan Vivix
Fungsi Vivix Merawat Kerosakan Sel dan Melawan Penuaan
Atasi Masalah Kulit Rosak Dengan Vivix


 Wah bestnya! Harga berapa ni Miza?

Promosi Januari 2017

1. Beli 2 (Twin Pack) Diskaun 5%
  • Keahlian Shaklee Percuma bernilai RM68.90
  • Penghantaran Percuma bernila RM10.60
  • Diskaun 5% 
  • Cash Rebate RM38
  • Jimat RM308.83



2. Beli 6 Percuma 1
  • Keahlian Shaklee Percuma bernilai RM68.90
  • Penghantaran Percuma bernila RM10.60
  • Percuma 1 botol Vivix 
  • Cash Rebate RM250.80
  • Jimat RM1337.30



Konsultasi Awet Muda

Hubungi Miza 0199363759 untuk order antioksidan premium dan konsultasi kekal awet muda dengan berkesan.

Jaminan Miza - cara makan yang betul dan servis tiptop untuk pelanggan Miza :)
Baca: Konsultasi Tip Top (Klik sini)


***** 






Shaklee Independent Distributor
Nor Amizah Azid
SID 1237984 (Mohamed Afiq)
0199363759



Ingin menjana pendapatan bermodal rendah dengan Shaklee?
Sertai Miza dalam group rahsia Miza untuk mengetahui bagaimana Miza menjana pendapatan dari rumah.
Bimbingan diberikan sehingga berjaya mencapai pendapatan yang diingini.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...