Cara Hilangkan Sunburn Dan Kecilkan Pori Dengan Produk Semulajadi | Pakar Cantik

Thursday, March 16, 2017

Cara Hilangkan Sunburn Dan Kecilkan Pori Dengan Produk Semulajadi

Assalamu'alaikum w.r.t

Setiap wanita sudah pasti mengidamkan kulit yang cantik bebas cela. Lagi best kalau ada orang puji nampak cantik, lagi muda dari usia. Memang rasa nak melayang-layang je kan. Memang idaman setiap wanita!


Pilih Produk Skincare Yang Selamat Dan Berkesan

Namun awas, jangan kerana terlalu taksub nak cantik, anda main redah je guna skincare yang merepek-repek tanpa usul periksa kandungannya apa. Kita sebagai wanita yang bijak, perlu berhati-hati memilih produk kecantikan supaya tak tersalah pilih produk yang memudaratkan.

Ikuti kisah Puan Irdayati, wanita bijak dan bekerjaya yang sangat cerewet dalam memilih produk kecantikan. Namun setelah mengenali Shaklee beliau terus jatuh cinta dengan #shakleeeffects yang dirasainya.

Testimoni Skincare Selamat Dan Berkesan



SUPERMOM SHAKLEE STORY MUSIM KE 3TESTIMONI 42: IRDAYATI ABDUL AIR
[KINI KULIT SAYA TIDAK SUNBURN LAGI. MALAH LIANG PORI SAYA JUGA MENGECIL] 

Assalamualaikum W.B.T dan salam sejahtera. Nama saya Irdayati binti Abdul Air. Saya berusia 36 tahun (2017). Saya merupakan seorang bekas konsultant perancang bandar dan desa. 

Kerjaya saya memerlukan saya kerap pergi outstation; sama ada untuk menghadiri mesyuarat ataupun melawat tapak projek. Ada kalanya sehingga berhari-hari saya perlu melakukan pemeriksaan tapak. Apabila berada di tapak projek, kebiasaannya saya akan terdedah kepada cahaya matahari secara langsung. Tidak kiralah sama ada sewaktu dalam perjalanan mahupun sewaktu membuat survey di tapak projek. Sehinggakan kulit saya menjadi berminyak, timbul blackheads dan whiteheads serta kusam akibat sunburn. Paling sedih apabila saya buka tudung, garis belak seperti ‘sempadan’ amat jelas ketara di bahagian pipi & pelipis saya. Macam nak nangis rasanya bila tengok. 

Saya jenis yang sangat memilih dalam produk skincare. Takut sangat nak cuba sembarangan; takut ada bahan berbahaya di dalamnya. Sebelum berkenalan dengan Nutriwhite Shaklee, saya pernah mencuba satu jenama yang dijual di kedai butik khas untuk kecantikan dan wangian yang berasaskan bahan semulajadi. Katanya, produk skincare mereka mampu mengurangkan sunburn dan mengurangkan masalah kulit berminyak saya. Ternyata tidak! Malah, kulit saya jadi semakin berminyak sehingga kelihatan berkilat seperti cermin terutamanya di waktu pagi sewaktu bangun dari tidur 

Setelah setahun saya mengamalkan ESP dalam rutin harian saya (untuk penyusuan bayi), saya perasan yang kulit saya menjadi lebih cerah sekata dan gebu. Pada waktu itu, terbuka pintu hati saya untuk mencuba produk Nutriwhite yg dikatakan direka khas untuk kulit orang Asia. Saya bermula dengan Gentle Deep Foaming Cleanser. Kemudian, setiap bulan saya beli satu-persatu pula Spot Whitening Treatment, Ultimate Protection Whitening Lotion, Soothing Radiance Whitening Softener, Gentle Action Makeup Remover; dan yang terkini saya beli Overnight Renewal Whitening Cream. 

Seriusnya, saya sangat-sangat berpuas hati. Kulit saya yang dulu mudah sunburn tetapi lambat untuk pulih kembali, kini dah tak mudah sunburn lagi! Dah takde dah garis belak di pipi dan pelipis saya. Malah, Makeup Remover telah berjaya membebaskan liang pori saya dari tersumbat oleh blackheads dan whiteheads! Untuk kesan yang lebih mantap, saya tambah pula ambil Shaklee Collagen Powder yang berjaya menjadikan liang pori saya mengecil! 

Terima kasih Nutriwhite Shaklee kerana telah menjadi ASBAB TERBAIK untuk saya mendapat kulit yang diidamkan. Sampai orang gelarkan saya ‘Kakak Cantik’! Awww!
Sumber: Supermom Shaklee Story 


Nak Cantik Dan Selamat

Sebagai wamita menjaga penampilan diri dan meletakkan aspek keselamatan di tangga teratas, Cik Puan semua perlu dapatkan Set Kulit Cantik Shaklee ini sekarang juga, Lagi cepat anda bertindak, lagi cepat anda mendapat hasilnya. Muka dan badan anda berhak mendapatkan yang terbaik, dan yang terbaik tentulah dari Shaklee. Setiap produk Shaklee dibuktikan selamat dan berkesan melalui kajian saintifik dan landmark study (klik)


Order Set Kulit Cantik Shaklee Sekarang

Hubungi Miza 0199363759 untuk dapatkannya dengan segera.
Setiap pembelian Produk Shaklee dari Miza akan diajarkan cara makan yang betul serta konsultasi berterusan dan layanan istimewa dari Miza. Jaminan Miza - cara makan yang betul dan servis tiptop untuk pelanggan Miza :)
Baca: Konsultasi Tip Top (Klik sini)

Atau anda boleh memesannya terus di icon di bawah. Tutorial menggunakan esell di sini




Anda Berminat Untuk Menjadi Pengedar Shaklee?

Dengan kualiti produk yang terjamin, saya memerlukan pengedar untuk memenuhi keperluan di setiap pelusuk negeri termasuk negara jiran seperti Indonesia, Singapura dan Brunei.

Hubungi saya Nor Amizah Azid 019-9363759 jika berminat menjadi pengedar, kehadiran anda amat dialu-alukan!

Jana pendapatan bermodal rendah dengan Shaklee. Sertai Miza dalam group rahsia untuk mengetahui bagaimana Miza menjana pendapatan dari rumah. Bimbingan diberikan sehingga berjaya mencapai pendapatan yang diingini.


Shaklee Independent Distributor
Nor Amizah Azid
SID 1237984 (Mohamed Afiq)
0199363759

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...