Produk Penjagaan Kulit Terbaik - Kenapa Anda Wajib Bertukar Ke YOUTH Skincare?

Anda sedang mencari produk penjagaan kulit yang terbaik di Malaysia?
Anda sudah serik dengan produk timbang kilo yang merosakkan wajah;

Jadi anda inginkan produk kecantikan yang bebas bahan terlarang.
Anda mahu produk skincare 100% organik, yang selamat untuk kulit anda.

Kerana anda tahu wajah anda adalah aset yang tidak ternilai
Jadi, anda wajib cuba skincare terbaru dari Shaklee iaitu YOUTH!

Cepat tengok video ni, anda akan faham kenapa YOUTH adalah skincare yang terbaik untuk kulit anda




Untuk dapatkan Skincare Terbaik pada Harga Promosi Pengenalan, Hubungi Miza Segera. Banyak FREE GIFTS, CASH REBATE dan PENJIMATAN BERGANDA menanti anda!  

Klik link ni untuk terus Whatsapp Miza. 






YOUTH Skincare adalah produk penjagaan kulit yang 100% berasaskan tumbuh-tumbuhan. Ia bukan sekadar organik, tapi beyond organic!

Bayangkan kulit anda dibelai dengan skincare yang diuji selamat dan dijamin berkesan.
Bayangkan kulit anda semakin cantik flawless tanpa anda risau tahap keselamatan dan keberkesanan produk.

Miza cerita lebih detail lagi kenapa anda wajib guna Skincare Youth ni sebagai produk penjagaan kulit anda.

Tentu anda dah tak sabar-sabar nak tahu apa istimewanya Youth berbanding Skincare lain di pasaran kan? Tentu sekali, Youth bukan just another skincare.

Klik sini untuk baca Keistimewaan Skincare Youth Berbanding Skincare Jenama Lain


3 Sebab Skincare Youth Adalah Terbaik Untuk Penjagaan Kulit

1. Skincare Youth Terbukti Berkesan Melalui Kajian Klinikal Berdasarkan Skin Age Index

Skincare Youth tentu sekali berbeza dengan kebanyakan skincare di pasaran. Kekuatan produk Shaklee adalah pada kajian saintifik yang dijalankan ke atas setiap produk dan dibuktikan berkesan sebelum dipasarkan.

Skin Age Index (klik untuk tahu lebih lanjut) adalah kayu ukur kepada tanda-tanda penuaan kulit dengan data klinikal yang berasaskan fakta. Ia direka oleh pakar kulit dan ahli dermatologi antarabangsa untuk mengkaji keberkesanan produk anti-aging.

Keputusan kajian ini mendapati: 

  • 100% wanita telah dibuktikan memiliki kulit yang kelihatan lebih muda berbanding sebelumnya hanya dalam tempoh 4 minggu
  • Selepas 12 minggu, 2/3 daripadanya menunjukkan Skin Age Index 10 tahun lebih muda dari kulit asal
  • Tekstur kulit bertambah baik
  • Kulit semakin cerah dan berseri-seri (radiant)
  • Pengurangan garisan halus atau kedut halus
  • Kulit semakin tegang




2. Bahan Dalam Skincare Youth Adalah 100% Vegan Dan Bebas 1500 Bahan Kimia


  • Youth adalah 100% Vegan, iaitu 100% berasaskan tumbuh-tumbuhan. 
  • Yang istimewanya, label Vegan tidak boleh diletak sesuka hati tanpa memenuhi syarat ketat. Contohnya, bebas daripada menggunakan sumber daripada haiwan termasuklah madu, beewax, atau milk-drive lactic acid. 
  • Youth adalah Cruelty Free, iaitu bebas kekejaman terhadap binatang. Tidak diuji ke atas haiwan dan tidak menggunakan sumber haiwan
  • Sesuai Dengan Kulit Sensitif. R&D produk Youth dijalankan selama 8 tahun dan diuji sesuai untuk semua jenis kulit dan bebas dari bahan kimia yang merosakkan kulit.
  • Non-comodogenic, iaitu tidak menyumbatkan liang pori.
  • Hypoalergenic, iaitu tidak menyebabkan alahan / alergik pada kulit
  • Diuji ahli dermatologi
  • Diuji ahli oftalmologi
  • Selamat digunakan untuk ibu mengandung dan menyusu
  • Sesuai untuk semua peringkat umur, bermula awal 20-an



3. Kuasa Botanikal Yang Diperkasakan Oleh Sains





Bukti Keberkesanan Skincare YOUTH









Beli Skincare Youth Dari Miza, Hubungi 019-9363759 Sekarang!

Miza sendiri dah gunakan Full Set Skincare Youth. Jadi, Miza ada beberapa 'tips & tricks' untuk dapatkan kesan optimum dari produk terbaik ni. 'Tips & tricks' ni special untuk yang jadi pelanggan Miza sahaja :)

Jadi, hubungi Miza 0199363759 sekarang untuk dapatkan skincare paling viral abad ini dengan harga promosi dan konsultasi terbaik.



You Might Also Like

0 komen