Cara Hilangkan Jeragat Cepat Dan Mudah - Wajib Cuba Set Jeragat Bajet

Assalamu'alaikum w.r.t


Sedih kan muka penuh jeragat. Nak keluar rumah pun malu, apatah lagi nak jumpa kawan-kawan.

Macam-macam cara dah buat untuk hilangkan jeragat. Petua tradisi dan jugan cara moden semua dah buat.

Namun hasil tetap sama. Jeragat makin hari makin tebal. Hati makin hari makin sakit.

Macam mana nak hilangkan jeragat tebal dengan cepat dan berkesan tanpa ada side effect yang membahayakan?

hilang keyakinan diri akibat jeragat


Nanti dulu, jangan putus asa sekarang. Sebab Miza ada produk hilangkan jeragat tebal yang berkesan dan selamat. Ramai yang berpuas hati dengan produk ini dan tidak segan untuk repeat order!


Siapa Yang Patut Cuba Set Jeragat Bajet Shaklee?

1. Anda yang baru mula nak merawat jeragat
2. Anda yang kecewa dengan produk hilangkan jeragat yang sedia ada dan nak cuba produk baru
3. Anda yang nak sangat hilangkan jeragat tapi modal rendah


Baca: 


Set Jeragat Bajet Shaklee

set jeragat bajet shaklee

  • Punca jeragat yang utama ialah sinar UV matahari dan juga hormon yang tidak stabil
  • Guna macam-macam produk pun jeragat tetap tak hilang sebab hormon dalam badan tak stabil
  • GLA Complex bertindak sebagai penstabil hormon
  • Mengandungi Vitamin E yang bertindak sebagai sunblock dalaman untuk menghalang kerosakan sel kulit akibat sinaran matahari yang membahayakan
  • Pengambilan GLA Complex dengan cara yang betul dan konsisten akan memudarkan jeragat dari dalam
  • Hilangkan jeragat dengan cepat dan lembut 
  • Menghalang masalah jeragat kronik
  • Melembabkan kulit kering yang kusam
  • Menegangkan kulit dan menjadikan kulit lebih muda
  • Menghalang kerosakan sel dari serangan matahari

Baca:


  • Vitamin C ialah sejenis antioksidan
  • Antioksidan bertindak melawan radikal bebas dari sinar matahari dan pencemaran udara (asap rokok dan asap kenderaan)
  • Vitamin C juga membantu dalam penghasilan kolagen semulajadi dalam badan kita
  • Kekurangan kolagen akan menyebabkan kulit kita mudah dinaiki jeragat
  • Vitamin C juga mencerahkan kesan jeragat dan seluruh badan dengan selamat
  • Pulihkan sel kulit mati akibat serangan radikal bebas
  • Menyekat bintik hitam baru dari tumbuh
  • Menghalang serangan luar terhadap kulit yang menyebabkan sel mati dan membentuk jeragat
  • Memudarkan parut jerawat yang membentuk jeragat
  • Vitamin C Shaklee istimewa kerana mampu berada dalam darah selama 24 jam. Bayangkan kesan Vitamin C terhadap kecantikan kulit bila ada dalam darah selama 24jam sehari.



Jaminan Shaklee:

  • Sentiasa Berkesan (Always Work)
  • Sentiasa Selamat (Always Safe)
  • Sentiasa Mesra Alam (Always Green)


Berapa Lama Untuk Dapatkan Kesan Jeragat Hilang

  • Kadar pemulihan adalah berbeza mengikut individu, bergantung kepada tahap masalah jeragat.
  • Ada yang nampak kesan seawal 7 hari, ada juga selepas 2 minggu dan ada juga selepas sebulan
  • Cara makan dan teknik yang betul akan cepatkan kadar penyembuhan jeragat
  • Beli vitamin jeragat dari pengedar yang berpengalaman



ubat jeragat berkesan tanpa side effect




Testimoni Set Jeragat Bajet Shaklee





Baca:

Konsultasi Jeragat

Hubungi Miza 0199363759 untuk order vitamin jeragat dan konsultasi kulit jeragat yang berkesan. 

Jaminan Miza - cara makan yang betul dan servis tiptop untuk pelanggan Miza :)
Baca: Konsultasi Tip Top (Klik sini)


*****
 

Shaklee Independent Distributor
Nor Amizah Azid
SID 1237984 (Mohamed Afiq)
0199363759

Ingin menjana pendapatan bermodal rendah dengan Shaklee?
Sertai Miza dalam group rahsia Miza untuk mengetahui bagaimana Miza menjana pendapatan dari rumah. Bimbingan diberikan sehingga berjaya mencapai pendapatan yang diingini.

You Might Also Like

0 komen